Take That sarbatoreste o o dubla victorie, dupa ce se afla pe primul loc in topul albumelor si in cel al single-urilor, pentru prima data in cariera lor, informeaza itv.com.

Albumul “Beautiful World” a devenit numarul unu in top, in timp ce single-ul “Patience”, se afla pe pozitia intai a topului, pentru a doua oara consecutiv.

Succesul marcheaza o revenire spectaculoasa pentru Take That, care s-a reunit in urma cu un an.

Cantaretul Gary Barlow a declarat: “Este cu adevarat uimitor. Nici macar nu am visat ca se poate intampla asa ceva. Daca mi-ar fi spus cineva in urma cu 14 luni ca vom avea un album si un single pe primul loc in top in aceeasi saptamana, nu l-as fi crezut. Este ca o poveste frumoasa. Cu totul uluitoare.”

Au trecut 11 ani de cand trupa, care era pe atunci formata din cinci baieti (acum nu mai este Robbie Williams), nu a mai fost numarul unu intr-un top. Atunci au avut o reusita de acest gen cu albumul “Nobody Else”.

Pe locul doi in topul sigle-urilor se afla “Smack That”, a lui Akon in colaborare cu Eminem. O alta revenire spectaculoasa este ”All Good Things” a lui Nelly Furtado, care a fost saptamana trecuta pe locul 13, iar in aceasta spatamana se afla pe locul 4.

Take That au vandut peste 15 millioane de albume in perioada 1990-1996, cele mai bine vandute fiind "Everything Changes" (1993) si "Greatest Hits" (1996). Cele mai cunoscute piese ale trupei sunt: "Pray", "Relight My Fire", "Babe”, "Everything Changes", "Love Ain't Here Anymore", "Back For Good” s.a.