Prezentat la editia din acest an a Los Angeles Auto Show, Honda Remix este un model de dimensiuni mici, sport, mai exact un coupe cu 2 locuri. Prin urmare, lasa impresia unui automobil agil, performanta, manevrabil si cu un caracter practic, gratie in principal designului spor. Remix este o masina joasa, cu pavilionul din sticla, ce intensifica experienta condusului.

Stilul exterior geometric, insa fluid, este accentuat de culoarea aluminiului, in care a fost prezentat acest concept. Pe langa performanta si placerea de a o conduce, Honda Remix ofera si un generos spatiu pentru bagaje. Un concept exclusiv de design, masina este realizata pe o platforma cu tractiunea pe puntea anterioara, cu un motor in 4 cilindri si transmisie manuala in 6 trepte.

Suspensia sport, impreuna cu franele si anvelopele sport, ii sporesc performanta.

Acest concept sport este un produs al departamentului de cercetare si dezvoltare pe care Honda il are in America, si anume al Studioului de Design Avansat din California de Sud.

Honda R&D Americas, Inc., si-a inceput operatiunile in California in 1975 prin studii de cercetare ale pietei locale si a crescut treptat in ultimii 30 de ani, ajungand sa se ocupe de toate aspectele legate de designul si dezvoltarea modelelor noi. Eforturile recente includ modele de mare succes, precum Honda Ridgeline, Pilot, Element, Civic Coupe si Civic Si.

Firma va avea 10 locatii majore in America de Nord, cu doua centre de design in plus, pana la sfarsitul lui 2007. Peste 1.300 designeri, ingineri si personal auxiliar sunt implicati in dezvoltarea masinilor pentru pasageri Honda si Acura, a motocicletelor si altor produse destinate pietelor din America de Nord si din intreaga lume.

Principalele centre de lucru sunt cele de la Los Angeles (Torrance), responsabil cu cercetarea de piata, dezvoltarea conceptelor si designul, si de la Ohio (Raymond, Ohio), responsabil cu dezoltarea intregului produs, testarea si suportul pentru operatiunile de productie si furnizare din America de Nord, cat si cele doua locatii de testare din Desertul Mojave, California, si East Liberty, Ohio.