Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 04 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11912

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Gunoaie, lipsa canalizarii si alte probleme

Domnule Vanghelie,

De cand sunteti primar in acest sector nu ati facut nimic pentru zona Rahova si Ferentari . Iar acolo stau foarte multi din cei care v-au votat. In zona Ferentari , str Trompetului este tot timpul plina de gunoaie , strazile adiacente la fel , nu exista canalizare, fiecare sapa unde-l taie capul.

Cam asa este in sectorul Dvs, in drumurile pe care le faceti la sediul PSD ar trebui sa treceti prin zonele indicate sa vedeti in ce hal se traieste in acest sector, cel mai murdar din tot Bucurestiul . Aproape in toate celelalte sectoare s-a mai facut ceva , dar aici nimic.

Stiu cum ati castigat alegerile in 2004, dar la viitoarele alegeri vom sesiza toate ONG cu specific pe acest domeniu pentru a avea alegeri corecte.Toti tiganii primesc ajutoare , nu cauta niciodata de munca , fura de peste tot , distrug , nu se spala si mai vorbesc de discriminare , iar Dvs ii si incurajati cu ajutoarele pe care le dati. De munca nimeni nu vrea sa stie!

Am vrea sa facem niste filmari in zona Ferentari , am luat legatura cu cateva cotidiene din UE ,si sa transmitem imaginile la televiziunile straine. Poate asa va intelege cineva ca ne-am saturat!

Ionescu Rozeta

www.domnuleprimar.ro