Contrastele se atrag? Daca nu este ceva general (cu toate ca este), se intampla sigur la Hollywood, unde frumoasele celebritati se imperecheaza cu barbati mai putin celebri, sau care cel putin lasa impresia ca nu fac parte din peisaj. Haideti sa vedem top 10 al cuplurilor care au fost cele mai caudate de-a lungul timpului.

Claudia Schiffer si David Copperfield (1994-1999)

In timpul carierei sale impresionante, David Copperfield a trecut prin Marele Zid Chinezesc si a facut Statuia Libertatii sa dispara. Cu toate acestea, niciuna din iluziile sale nu a fost atat de impresionanta precum faptul ca a inceput o relatie cu supermodelul Claudia Schiffer.

Asadar, cum a reusit? In afara ca avea venituri de peste 50 milioane de dolari pe an, Copperfield era un om increzator in sine, lucru pe care femei precum Schiffer il gasesc irezistibil. "De fapt nu cunosc multi barbati, si asta pentru ca le este frica sa se apropie de mine...parca as fi de pe alta planeta," explica ea. "El este un barbat care este increzator in tot ceea ce intreprinde.

De aceea are si success si ii reuseste totul." Din pacate, cuplul nu a reusit sa pastreze magia, iar Copperfield a rupt logodna in 1999, explicand ca munca nu ii lasa sa aiba o relatie normala.

Deloc surprinzator, despartirea lor a dus la nenumarate speculatii, unii intrebandu-se daca relatia lor nu a fost cumva din oglinzi si fum. Tabloidul german Bild a sugerat chiar ca fotomodelul a fost angajata lui Copperfield, scotand in evidenta cateva faxuri care contineau itinerariul si taxele de aparitie.

Alte publicatii s-au indoit chiar de sexualitatea lui Copperfield, cu toate ca magicianul a scapat usor de aceste vorbe. "Niciun homosexual care se respecta nu ar avea imbracamintea sau frizura mea," a glumit el.

Heather Locklear si David Spade (2006-prezent)

Cand esti star in filme de genul "Joe Dirt" si "Grandma`s Boy", te gandesti ca vei ajunge sa mori singur. De aceea ne miram de relatiile pe care David Spade le-a avut si de cea pe care o are acum.

De-a lungul anilor, acest actoras a fost impreuna cu unele din cele mai fierbinti femei de la Hollywood, precum Lara Flynn Boyle, Kristy Swanson, Julie Bowen, Krista Allen si acum, Heather Locklear. De cand diva s-a despartit de sotul ei Richie Sambora, la inceputul acestui an, cei doi au fost deseori vazuti impreuna.

Dupa spusele celor de la Us Weekly, cei doi sunt prieteni de foarte multa vreme, "dar de curand prietenia s-a transformat in ceva mai mult. Simtul umorului pe care il are David o ajuta pe Heather sa treaca de aceasta perioada grea." Se pare ca este mai amuzant in viata de zi cu zi decat este la TV, pentru ca altfel nu ne explicam.

Julia Roberts si Lyle Lovett (1993-1995)

Ea era iubita Americii, o Audrey Hepburn a zilelor noastre, cu o cariera de actrita ce facea cateva zeci de milioane de dolari. De cealalta parte, el era un semi-cantaret de muzica country ce parca isi lua versurile din povestile de adormit copii. In ciuda diferentelor dintre ei, cei doi s-au casatorit pe 25 Iunie 1993, in urma unei ceremonii simple desfasurata la Biserica Luterana St. James din Marion, Indiana.

Cu toate ca este evident de ce s-a indragostit Lovett de Roberts, ce a vazut ea oare la el? Dupa cum spunea actrita, Lovett a facut ca "inima ei sa tresara" de cate ori deschidea usa si el era in prag. Din fericire pentru Lyle, si dragostea Juliei a fost una oarba.

"Cred ca doi oameni sunt conectati la nivelul inimii si nu conteaza ce faci, sau cine esti, sau unde locuiesti," a spus ea atunci, adaugand ca, "nu exista bariere ce nu pot fi depasite daca doi oameni sunt meniti a fi impreuna." Din pacate norocul nu a fost de partea lui Lovett, si pana in primavera lui 1995 Julia Roberts l-a parasit.

Ce e de spus in apararea lui este ca a suportat foarte bine un divort in care nu era favorit. "Este adevarat ca am avut fata, dar asa cum spune bunicul meu, `Chiar si o gaina oarba gaseste cateva boabe de porumb din cand in cand.`"

Christie Brinkley si Billy Joel (1985-1994)

Billy Joel merita totusi laudat: batranul rocker isi recunoaste limitele fizice. "Ma uit in oglida si spun: `Tu esti un star rock?`". "Ciudat, nu arat ca un star rock, nu ma plimb gandindu-ma la ceva, asa cum face un star rock.

Sunt doar un personaj care se plimba de fara sens." Cu toate astea, "Omul Pian" a reusit in 1985 sa castige inima unei frumuseti care era nimneni alta decat modelul Sports Illustrated, Christie Brinkley. Cei doi s-au casatorit in acel an.

Cu toate ca pe vremea aceea Joel arata ca un ingrijitor, era si unul dintre cei mai bine vanduti artisti ai Americii, iar din profitul pe care il facea si-a permis sa-i cumpere sotiei sale, Brinkley, un diamant de marimea unui cub de zahar. Pana in 1994, cand au divortat, cei doi au avut si un copil impreuna, o fata.

Cu toate ca despartirea lor s-a produs intr-un moment in care Joel era banuit ca nu ii este fidel sotiei, cei doi sunt si acum foarte buni prieteni. "Nu am mai putut trai impreuna," a spus Brinkley, "dar nu am avut niciun motiv pentru a renunta la a mai fi prieteni."

Ca si cum faptul ca a fost impreuna cu una din cele mai frumoase femei din lume nu a fost indeajuns, Joel a demonstrate ca fulgerul poate lovi de doua ori in acelasi loc in momentul in care s-a casatorit cu Katie Lee in 2004. Nascuta in 1981, superba Katie Lee este cu doar cinci ani mai varstnica decat fiica lui Joel, Alexa Ray.

Natalie Imbruglia si Daniel Johns (2003-prezent)

Sunt putine femei care fac sa ne tremure genunchii, iar Natalie Imbruglia este sigur printre acestea. Cantareata din Australia a fost binecuvantata cu frumusete si talent, asa cum ne putem da seama din succesul pe care l-au avut melodiile ei, dar si pentru ca are un contract de modeling cu gigantul L`Oreal.

Avand in vedere succesul de care se bucura nu ne este usor sa ne imaginam ca este maritata cu Daniel Johns, un om care demult a spus "Iubesc viata, este cel mai frumos lucru din lume." Asadar, de unde atractia? Dupa spusele ei, Johns i-a salvat cariera aducand fericirea in viata ei." Daniel a fost in mintea mea in timpul inregistrarilor," a spus ea dupa aparitia ultimului album. "Cantecele sunt dovada faptului ca sunt fericita."

Fericirea...

Chiar daca nu ai success sau nu ai avut parte de gene extraordinare, exemplele de mai sus arata clar ca orice barbat poate fi impreuna cu o femeie care normal nu este de nasul lui. Pana la urma, cuvintele nemuritoare ale Paulei Abdul spun: "Stii ca nu este fictiune, ci ceva natural, ne impreunam pentru ca mereu contrastele se atrag."

va urma...