Atacantul roman Adrian Mutu crede ca tricoul cu numarul 7 de la Chelsea aduce ghinion. Astfel explica el prestatiile slabe pe care le are ucraineanul Andrei Sevchenko la londonezi. In cei doi ani petrecuti pe Stamford Bridge, Mutu a purtat acelasi numar pe tricou.

"Am spus intotdeauna ca a imbraca tricoul cu numarul 7 la acel club aduce ghinion. Chiar eu am avut acel tricou", a declarat Mutu cotidianului italian La Repubblica. "Totusi sunt convins ca Sevcenko, cunoscandu-si valoarea, va sti sa treaca peste aceste momente mai grele", a adaugat romanul.

Andrei Sevchenko a sosit in vara la Londra, Chelsea platind pentru el suma de 45 de milioane de euro clubului italian AC Milan. Ucraineanul a inscris doar de trei ori in campionat, in timp ce in Liga Campionilor a reusit marti seara primul sau gol in tricoul englezilor, in partida contra lui Levski Sofia.

Presa engleza a scris in ultimul timp ca Chelsea intentioneaza sa aduca un alt atacant si sa-l imprumute pe Sevchenko la AC Milan pana la finalul sezonului.

Pe de alta parte, Sevcenko a declarat ca "are foame de succese cu Chelsea", echipa pe care o respecta, la fel cum respecta si cultura tarii in care evolueaza.