Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 05 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 11965

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

De rasul presei

Rusine pentru PRIMARIA sect.5 .

Iata ce articole apar in presa despre strada Vigoniei SECT.5.

CHIAR NU SE POATE INTERVENI IN REMEDIEREA PROBLEMELOR GRAVE SAU NU SE DORESTE ACEST LUCRU ?

Cititi cu atentie locuitori de pe str. Vigoniei articolele de mai jos. Chiar meritam asa ceva ? Sa incercam o schimbare! Insistati cu reclamatiile. Nu-i slabiti nici un moment! Hai! Succes!

1.ASPIRINA LU'DINESCU

REVISTA COMPENSATA PENTRU 22 DE MILIOANE DE PACIENTI

Revista Nr 8 (176) ( 25 Noiembrie 2006 - 01 Decembrie 2006 )

Reportaj/Anchete

STRÃZI LA MARGINEA DRUMULUI

de Ioan Serbanescu

Propulsati, sustinuti si refuzati de partide diferite, primarii de ocazie Adrian Inimaroiu si Marian Vanghelie au oarece de impartit.

In afara monotoniei pestilentiale a sectoarelor pe care au fost desemnati sa le administreze si a drumurilor sporadice pe care le fac catre DNA, exista elemente care - desi ii despart - ii apropie pe cei mai incompetenti primari bucuresteni.

La granita sectoarelor 4 si 5, strada Vigoniei comprima, fara discriminare, rezumatul vietii pline de culoare a locuitorilor de la cele doua capete ale arterei.

Asemenea primarilor pe care i-au ales, locuitorii celei mai infecte strazi din Bucuresti ies din tiparul obisnuit si - ignorind cocktailul etnic sau stricta delimitare politico-economica - impart frateste lipsurile si bucuriile, dupa modelul edililor care se bucura, in egala masura, de marunta suprematie locala si

de absenta sprijinului politic. Istoria recenta a prelungit statutul de chirias locuitorilor de pe trotuarul sting al strazii Vigoniei, in timp ce fericitii de peste drum, numerotati cu sot, dar ghinionisti fara pereche, sint proprietari de apartamente pe ulita cu cele mai multe reclamatii fara raspuns, trimise primarului Vanghelie.

In schimb, acesta le expediaza periodic chipul sau imprimat pe carton de calitate, subtitrat cu urari formulate corect gramatical. Chiriasii si proprietarii privesc grijile multe si deloc marunte din unghiuri diferite.

Proprietarii din blocurile inconjurate de gunoaie sint catalogati de vecinii de peste drum „proprietari pe datorii”, in timp ce locuitorii enclavei situate - fizic si politic - pe stinga strazii, in doua foste camine de nefamilisti confort zero barat, sint alintati „comunistii cu chirie de la numarul unu”.

2. FANATIK PANA LA MOARTE, SI DINCOLO DE EA

DIRECTOR: HORIA IVANOVICI

REDACTOR-SEF SITE: SILVIU GHERING

STRADA VIGONIEI (SECTOR 5)

Autor: FANATIK, 26-10-2006

Daca Soseaua Giurgiului, impracticabila actualmente, este inclusa in programul Marea asfaltare, desfundaturile din imagine, amplasate strategic, pe Strada Vigoniei, din sectorul lui Vanghelie, nu beneficiaza de vreo scuza oficiala. Nici urma de asfalt nu s-a mai turnat pe ulita de vreo zece ani incoace. Dar mai conteaza?

Priviti imaginile!

apostolescu ivan

www.domnuleprimar.ro