WHS Imobiliare a anuntat lansarea pe piata a doua noi proiecte rezidentiale. RubinStein Residence este amplasat la intrarea in Mogosoaia, in apropierea restaurantului 2 Cocosi. Este compus din 2 corpuri de cladire D+P+4E+M si ofera o gama larga de locuinte de la aprtamente de 2, 3 si 4 camere cat si duplex-uri. Ansamblul totalizeaza 141 de apartamente.

"Accesul direct si rapid catre centrul Capitalei, multiplele mijloace de transport, apropierea de zone de agrement din afara Bucurestiului, cat si dezvoltarea zonei face din RubinStein un proiect de interes major pentru viitorii sai clienti", spun reprezentantii WHS Imobiliare.

Viitorii propritari vor beneficia de numeroase facilitati, de la locuri de parcare subterane si supraterane, zona de agrement proprie: piscina, club, sala de fitness, parc, gradinita pentru copiii familiilor locatare pana la zona comerciala in cadrul ansamblului. Astfel complexul va oferi un maxim de confort si siguranta pentru locatarii sai.

SaphirStein Residence este al doilea proiect prezentat de WHS Imobiliare in colaborare cu Stein Construct. "Imaginea moderna a proiectului, cat si finisajele exceptionale, il recomanda ca principal punct de atractie pe piata imobiliara a Bucurestiului. Ansmblul de locuinte este la cele mai inalte standarde, inscriindu-l in topul constructiilor de lux din Bucuresti".

Proiectul este amplasat pe Splaiul Independentei si este constituit din 2 cladiri S+D+P+9E, suprafata totala a terenului fiind de 5200 mp. In cadrul imobilelor se vor regasi 169 de locuinte de lux, de 2 si 3 camere. Subsolul, cat si demisolul, gazduiesc un numar total de 191 de locuri de parcare.

Pe langa acestea, locatarii se mai pot bucura si de un adapost ALA cu 2 grupuri sanitare, spatii tehnice si de gospodarire cat si boxe. Imprejurimile vor fi amenajate cu acces pietonal si auto, cu suprafete dalate si plantate.