Fosta componenta a trupei Spice Girl, Melanie Brown, sustine ca fostul sau prieten, Eddie Murphy, este tatal copilului cu care este insarcinata si a declarat ca nu intelege de ce actorul se indoieste in ceea ce priveste paternitatea copilului, informeaza people.com.

"Normal ca sunt suparata din cauza declaratiilor pe care le-a facut Eddie Murphy in presa.”, a declarat Mel B. “Nu inteleg de ce a spus aceste lucruri. Ma ingrijoreaza efectul pe care il vor avea aceste declaratii asupra fetitei mele, Phoenix (7 ani), si asupra copilului pe care il voi naste.

Am fost socata de ceea ce a spus el - nu exista nicio indoiala ca el este tatal copilului.”

Mel B, in varsta de 31 de ani, se afla in avion cand a fost difuzata emisiunea televizata “RTL Boulevard”, in care Eddie declara: “Nu mai suntem impreuna. Nu voi fi sigur ca acest copil este al meu pana cand nu se va naste si i se va face testul de paternitate”. Cantareata a aflat despre aceste declaratii de la prietenii sai, care au sunat-o imediat dupa emisiune.

In aceeasi seara, la premiera filmului “Dreamgirls”, care a avut loc la New York, Murphy a fost insotit de actuala sa prietena, Tracey Edmonds, care a declarat ca ea si Eddie sunt impreuna de aproximativ o luna si jumatate.

Un prieten al lui Brown a declarat: “Este cu nerusinat. Daca s-a indragostit de altcineva, nu trebuia “sa-i tarasca lui Mel numele in noroi”.” Acesta a adaugat ca Melanie este de acord cu testul de paternitate.

“Mel a trecut in aceasta perioada prin diferite stari: de soc, de furie, de durere, dar este o femeie puternica si vrea sa treaca peste acest incident.”