Giulestenii pierd la Petrosani si ii asteapta o iarna grea. Jiul spera din nou la salvarea de la retrogradare dupa ce, la un moment dat, pareau condamnati. Golul marcat de Vrajitoarea in ultimele minute de joc ii urca pe locul 17.

Jiul - Rapid 1-0 (Vrajitoarea '86)

Rapidul a jucat la Petrosani fara capitanul Vasile Maftei, suspendat pentru doua etape pentru incidente create la finalul partidei cu Pandurii, in cabina arbitrilor.

Al doilea esec consecutiv usturator pentru giulesteni la Petrosani, dupa cel din ultima etapa a sezonului trecut, cand pierdeau titlul.

Rapidul a incheiat meciul cu un jucator mai putin. Danut Perja a fost eliminat cu un minut inainte de gol, pentru doua cartonase galbene.

Vrajitoarea da lovitura in minutul 86, marcand din doi metri, dupa ce in prealabil Edel a iesit gresit pe o centrare.

"Jiul a castigat meritat. Au fost mai rai in teren. Eu sunt principalul vinovat pentru acest rezultat. Altceva nu mai doresc sa comentez" a declarat Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, dupa care a parasit sala in care avea loc conferinta de presa.

"Nu avem noroc, dar vine vacanta si speram sa ne revenim. Totul s-a intors impotriva noastra. Era mai bine daca nu se mai jucau aceste doua etape din retur, desi noi ne-am dorit sa le jucam. Nu meritam sa castigam, dar un punct ar fi fost mai echitabil."

Marius Maldarasanu - Rapid

"Este o victorie meritata, cu care pastram sanse sa ne salvam de la retrogradare. Ma asteptam ca jucatorii mei sa faca tot posibilul sa castige, ma bucur ca sunt mai linistiti si nu mai sunt asa de agitati. Victoria nu este intamplatoare."

Marin Tudorache - antrenor Jiul

"Nu ma asteptam sa obtinem cele trei puncte." a declarat Alin Simota, finantatorul echipe petrosenene, care a adaugat: "E o victorie care ne da sperante. Gandurile noastre se indreapta in principal catre indeplinirea baremului, si daca pe parcurs va aparea sansa salvarii de la retrogradare, cu atat mai bine."