Celebrul cuplu, Jennifer Lopez si Marc Anthony, planuiesc sa adopta un bebelus orfan din Puerto Rico.

J.Lo isi doreste enorm un copil si a declarat de nenumarate ori ca daca nu va reusi sa-l aiba pe cale naturala, va apela la o adoptie, informeaza site-ul thisislondon.co.uk.

Jennifer, in varsta de 37 de ani, este de parere ca adoptarea unui bebelus care are aceeasi mostenire culturala ca ea si sotul ei nu ar starni atatea critici ca adoptia Madonnei.

O sursa apropiata cuplului, care a vrut sa-si pastreze anonimatul, a declarat ca "Jen isi da seama ca nu mai este tanara, asa ca a decis, de comun acord cu sotul ei, ca o adoptie ar fi raspunsul la ruga lor.

"Au avut cateva discutii foarte serioase despre acest subiect si au hotarat ca cel mai bun loc pentru a adopta este Puerto Rico, pentru ca atat parintii lui Jen cat si cei ai lui Marc locuiesc acolo", a mai precizat sursa.

Cantareata Jennifer Lopez si sotul ei, Marc Anthony, in varsta de 38 de ani, s-au casatorit in iunie 2004 si isi doresc foarte mult un copil. Presa mondena din Statele Unite facea speculatii in urma cu cateva luni conform carora J.Lo a pierdut o sarcina si a apelat la fertilizarea in vitro. Vedeta a dezmintit insa ambele stiri.

"Jen si Marc spera ca pana vor incepe procesul adoptiei, toata valva negativa starnita de adoptia Madonnei sa se stinga", a relatat apropiatul celor doi.