Trupa Sistem, care impreuna cu Luminita Anghel s-a clasat, in 2005, pe locul 3 la Eurovision, isi continua traseul ascendent depasind din nou granitele tarii. In cursul zilei de joi, trupa de show care are la activ cea mai mare performanta pe plan international va reprezenta tara noastra la evenimentul care va marca aderarea Romaniei la UE.

Organizat la Bruxelles de Comisia Europeana, evenimentul se va desfasura in prezenta inaltilor oficiali comunitari, care vor saluta cu acest prilej intrarea in familia europeana a Romaniei si Bulgariei. Spectacolul care va avea loc cu aceasta ocazie se va desfasura in aer liber in apropierea Pietei Centrale din Bruxelles. Cei cinci percutionisti din Sistem vor sustine un recital.

Din partea Bulgariei va concerta grupul TE. „Suntem onorati ca am fost alesi sa participam la un eveniment de o asemenea importanta pentru Romania si speram sa fim la inaltimea momentului. Nici ca se putea un cadou mai frumos de Sarbatori pentru noi“, au declarat membrii trupei Sistem.

Artistii vor decola catre Bruxelles pe data de 13 decembrie, urmand sa revina in tara pe 15 decembrie, cand vor fi prezenti pentru un recital in cadrul festivalului Etnoritm, care va avea loc la sala Auditorium din Muzeul National de Arta al Romaniei.

Mai mult in Averea