Judecatorii americani ar fi emis un mandat de arestare pe numele fostului deputat Raj Tunaru, dupa ce acesta a incalcat interdictia de a intra in contact cu o tanara care il acuzase de violenta si pentru care Tunaru a fost arestat de politistii din Los Angeles, transmite NewsIn.

La finalul lunii septembrie, fostul parlamentar a iesit din inchisoare ( unde a suferit si doua infarcturi), dupa ce familia sa a platit o cautiune de jumatate de dolari. El fost acuzat de judecatori ca ar fi amenintat si lovit o femeie. Totodata, fostului deputat i s-ar fi interzis sa mai ia legatura cu tanara care l-a acuzat, pana la finalizarea procesului.

Purtatorul de cuvant de cuvant al PRM Hunedoara, Costel Avram, a declarat ca Tunaru ar fi ajuns in arest pentru ca nu a respectat aceasta interdictie.

"In acest moment s-ar afla iarasi in arest. Femeia aceea s-a dus la politie si le-a spus ca este amenintata de Raj. Politistii si judecatorii i-au facut un fel de flagrant si au inregistrat o convorbire dintre tanara si Raj Tunaru. Pe baza inregistrarii a fost iarasi arestat, pentru ca a amenintat-o”, a mentionat Costel Avram.

El a adaugat ca judecatorii au stabilit, de aceasta data, o cautiune de un milion de dolari americani.