Consiliul Concurentei taie in carne vie

Cartelul cablistilor a fost amendat cu 7.5 milioane de euro

de R.S.     HotNews.ro
Marţi, 12 decembrie 2006, 0:00Consiliul Concurentei a finalizat investigatiile declansate pe piata serviciilor de cablu si a sanctionat companiile UPC Romania, RCS&RDS, Astral Telecom si Cablevision of Romania cu amenzi in valoare totala de 25.944.809 lei (aproximativ 7.5 milioane de euro), acuzatiile fiind de incheierea unei intelegeri de tip cartel.

In urma acestor investigatii, autoritatea de concurenta a constatat ca, in anul 2001, intre societatile UPC Romania si HI-FI QUADRAL s-a incheiat o intelegere de tip cartel, avand ca obiect impartirea pietei serviciilor de cablu din municipiul Timisoara.

Avand in vedere ca aceste intelegeri anticoncurentiale sunt considerate cele mai grave incalcari ale regulilor de concurenta, Consiliulu a decis sanctionarea partilor implicate.

In consecinta, Compania UPC a fost sanctionata cu 7.257.984 RON (echivalentul a peste 2.100.000 de Euro), iar compania RCS&RDS, in calitate de succesor de drept al HI-FI, cu amenda de 807.275 RON (echivalentul a peste 235.000 de Euro).

Totodata, prin aceste investigatii, Consiliul Concurentei a constatat ca societatile Astral Telecom si Cablevision of Romania au savarsit, in Bucuresti, un abuz de pozitie dominanta, manifestat prin impunerea de tarife majorate in mod nejustificat de cresterea costurilor.

In acest caz, oficiul a decis sanctionarea companiei Cablevision of Romania cu amenda de 273.766 RON (echivalentul a peste 79.000 de Euro) si a companiei UPC, in calitate de succesor de drept al Astral, cu amenda de 17.605.784 RON (echivalentul a peste 5.100.000 de Euro).

Cea mai mare amenda a fost de 28 de milioane de euro

In luna mai 2005, Consiliul Concurentei a decis sanctionarea celor trei producatori de ciment de pe piata romaneasca, Lafarge, Holcim si Carpatcement, cu amenzi ce depasesc 27 de milioane de Euro, pentru practici concertate de stabilire in comun a preturilor de vanzare a cimentului.

Holcim a fost sanctionata separat si cu 1,4 mil Euro pentru incalcarea unei decizii a Consiliului Concurentei de autorizare conditionata a concentrarii economice realizata prin cumpararea fabricii de ciment de la Alesd.

Holcim a fost sanctionata separat si cu 1,4 mil Euro pentru incalcarea unei decizii a Consiliului Concurentei de autorizare conditionata a concentrarii economice realizata prin cumpararea fabricii de ciment de la Alesd.

Dupa o analiza a pietei cimentului si a activitatii celor trei producatori, care s-a intins pe o perioada de mai mult de patru ani, echipa de investigatie a demonstrat ca in perioada 2000 - 2004, Lafarge, Holcim si Carpatcement au actionat concertat pentru stabilirea unui cartel de fixare si impunere a preturilor la ciment pe piata din Romania.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


708 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  Cam tarziu (Marţi, 12 decembrie 2006, 19:38)

  Popa Horia [anonim]

  De ce ziaristul nu explica legatura intre 7 milioane de euro si veniturile firmei? 7 milioane reprezinta incarile pe zi ale UPC? Cum cuantific eu, ca client pagubit de acest cartel, paguba UPC? Sau, altfel, de ce 7 milioane si nu 7 miliarde?
 • 0 (0 voturi)    
  cablu (Marţi, 12 decembrie 2006, 19:50)

  cablu [anonim]

  Bravo, in sfarsit v-ati dat seama. astia de la upc au "saltat "abonamentul pana la 32 ron ( de baza), si n-ai ce sa faci, ca numai upc e in zona.
 • 0 (0 voturi)    
  Bravo ! (Marţi, 12 decembrie 2006, 20:20)

  Mihai, Timisoara [anonim]

  Auzul acestei vesti ma bucura . Sunt din Timisoara,am abonament la internet si telefonie de la RDS & RCS si la cablu de la UPC.
  Si in momentul de fata mi se refuza dreptul de a beneficia de servicii de cablu de la RDS & RCS,desi in zona mea reteaua RDS detine majoritatea in ceea ce priveste abonatii la internet si telefonie. Cand m-am interesat de situatie si am solicitat abonarea si la cablu ,cei de la departamentul de vanzari al RDS & RCS mi-au spus verde-n fata : in zona mea nu se vor baga niciodata cu cablul deoarece e zona UPC.
  Dar nici in urma amenzii nu cred ca voi putea sa scap de serviciile de cablu UPC,aberant de scumpe.
 • 0 (0 voturi)    
  .....sau nu e tarziu (Miercuri, 13 decembrie 2006, 4:37)

  Popa Horia [anonim]

  Sa le mai traga o amenda .Ca d'aia e societati straine si a venit in Romania.Nu ne vindem tara!!!.Sa le dea 7 mii de milioane. Ba nu, 7 milioane de miliarde. Si nu de lei sau roni.De .....moneda aia din Botswana. Cum ii zice?
 • 0 (0 voturi)    
  dece abia acum? (Miercuri, 13 decembrie 2006, 4:55)

  justitiarul [anonim]

  dece abia acum se iau aceste masuri? este normal, au castigat de pe urma celormulti poate sute de miloane de $$$, iar acum le covine sa plateasca o amenda de 7,5 milioane nu? dece pina acum nu a facut nimeni nimic dintre cei care au legea so aplice? sint o gramada de dece-uri fara raspuns d-lor asta este romania zilor noastre , o tara fara stapin.....
 • 0 (0 voturi)    
  Bravo! (Miercuri, 13 decembrie 2006, 8:32)

  Andrei [anonim]

  Si in Bucuresti este aceiasi situatie...
 • 0 (0 voturi)    
  UPC (Miercuri, 13 decembrie 2006, 8:36)

  Radu, Elvetia [anonim]

  Eu lucrez in Elvetia la UPC-Cablecom. Si la noi exista o campanie contra cablistilor monopolisti. Din nefericire muritorul de rind nu are nici o sansa de scapare! Singura solutie este presiunea politica a societatilor de consumatori. Dar pe masura introducerii sistemului triplu: TV, telefon si internet prin cablu, consumatorii nu mai au cum sa scape!!!
 • 0 (0 voturi)    
  Super (Miercuri, 13 decembrie 2006, 8:50)

  buburel [anonim]

  Ma bucur ca au inceput cu amenzile pentru furnizorii de cablu si ar fi bine sa se extinda si in alte judete. Cel putin UPC are o atitudine sfidatoare fata de clienti . N-as vrea sa vorbesc aici si de raportul calitate-pret .... banuiesc ca sunt foarte multi dezamagiti. Bravo! la mai multe amenzi in toata tara. PS: ar trebui sa reziliem toti contractele cu UPC sa vedem, "marea firma" , din ce o sa mai existe
 • 0 (0 voturi)    
  Super (Miercuri, 13 decembrie 2006, 8:55)

  buburel [anonim]

  Ma bucur ca au inceput cu amenzile pentru furnizorii de cablu si ar fi bine sa se extinda si in alte judete. Cel putin UPC are o atitudine sfidatoare fata de clienti . N-as vrea sa vorbesc aici si de raportul calitate-pret .... banuiesc ca sunt foarte multi dezamagiti. Bravo! la mai multe amenzi in toata tara. PS: ar trebui sa reziliem toti contractele cu UPC sa vedem, "marea firma" , din ce o sa mai existe
 • 0 (0 voturi)    
  Solutie zero (Miercuri, 13 decembrie 2006, 9:21)

  Robbie [anonim]

  Aceasta nu reprezinta o solutie. Daca nu se da o sanctiune gen avertizare (pierderea licentei), cele 2 mamuturi nu se vor potoli. Si apoi cu ce ma ajuta pe mine, client, ca au primit amenda pentru majorare nejustificata? Eu cum imi recuperez paguba? Si vor scadea tarifele? Si cum spunea cineva mai sus, oare veniturile din majorare nu depasesc amenda? Si atunci de fapt, de ce suntem noi asa corupti?
 • 0 (0 voturi)    
  Catre Consiliul Concurentei (Miercuri, 13 decembrie 2006, 9:43)

  un beneficiar [anonim]

  Printre abuzurile UPC Astral de pozitie dominanta se numara si schimbarea grilei de programe potrivit intereselor companiei, nu cele ale clientilor. Justificarile UPC Astral la protestele clientilor sunt hazlii. O fii reponsabil cel ce le-a dat certificatul ISO 9001? Verifica vreo autoritate contractele propuse clientilor?
  E de banuit ca si in acest caz ar putea fi o intelegere intre cablisti. Altfel nu se explica de ce aproape toti cablistii au scos din grilele de programe canale semnificative de informatii cum ar fi TV5 (pe acest canal figureaza programul si pentru ora Romaniei!!!), BBC World, RAI UNO, SAT1 sau TVE, canale care nu se platesc. Suntem gata sa intram in Europa sau in Antarctica? Nu sunt destui romani interesati in ceea ce se intampla in diverse tari eruopene, unde poate au si rude sau prieteni?
 • 0 (0 voturi)    
  mai bine mai tarziu decat niciodata (Miercuri, 13 decembrie 2006, 9:46)

  alien [anonim]

  Sunt abonat UPC in Timisoara, de nevoie nu de voie, si calitatea este jalnic. Au fost "baietii" sa verifice, si au plecat, zicand ca nu trebuia sa-mi iau TV LCD, ca e prea sensibil, si reteaua e veche domne'. Abia astept sa existe o concurenta adevarata .. sa fie macar o operatori in fiecare bloc, atunci va fi interesant, ca se vor bate pt fiecare client.

  Pana acum, BRAVO CC ... se vedem ce urmeaza!
 • 0 (0 voturi)    
  si in iasi... (Miercuri, 13 decembrie 2006, 10:05)

  claudiu [anonim]

  in iasi exista aceeasi impartire a orashului intre distribuitorii de cablu: RDS si Astral ; o companie nu intervine pe'teritoriul' celeilalte.
  Ma bucur ca aceste amenzi au fost acordate si prezentate. Surse de venit deosebit de importante pt stat care ar putea fi reinvestite in imbunatatirea sistemului judiciar.
 • 0 (0 voturi)    
  Care este pasul urmator? (Miercuri, 13 decembrie 2006, 11:17)

  Marius, Timisoara [anonim]

  Cum facem sa scapam de UPC in zonele UPC-ului. Nu vreu sa trec pe antena digitala! As vrea sa pot alege RDS &RCS pentru serviciile de televiziune.
 • 0 (0 voturi)    
  Pt nr. 4 (Miercuri, 13 decembrie 2006, 13:21)

  G [anonim]

  Mergi taica la un consult. Faci cu nervii...Astia sunt toti o apa si-un pamant. Nu-i nici unul mai breaz. Amenda e inutila fara monitorizarea pe parte de servicii. Ar trebui ca orice furnizor de servicii sa fie obligat sa ia referinte de la clienti, altfel se strecoara in piata si-o duce bine-mersi ca un parazit.
 • 0 (0 voturi)    
  peste tot sunt intelegeri (Miercuri, 13 decembrie 2006, 13:24)

  localnic [anonim]

  Sunt curios daca noi scriem aici degeaba sau daca cineva chiar citeste parerile noastre.
  Eu nu intru aici sa scriu doar ca sa am discutii si contradictii cu diverse persoane, ca nu duc lipsa de prieteni cu care imi pot impatasi parerile. Scriu aici in speranta ca cineva de pe acest site citeste si in cazul in care gaseste informatii corecte sa le redirectioneze ziaristilor care au scris articolul respectiv pentru a sapa in continuare si a investiga situatia respectiva.
  Astfel, referitor la acest articol, pot sa spun ca anumite persoane au dreptate si anume si in Bucuresti este aceeasi situatie, de IMPARTIRE A PIETEI. De ce sa se calce in picioare, cand piata e suficient de mare pentru toti, iar in lipsa unei concurente pe zona, sa practice ce preturi vor...
  In ceea ce priveste Timisoara, bravo pentru ceea ce s-a intamplat, dar acesta poveste ar trebui extinsa si analizata la nivelul intregii tari, cu siguranta e la fel in mare majoritate a locurilor.
  Revenind la Bucuresti, de exemplu in Colentina e RDS, in zona Domeni sunt mult prea iubitii mei UPS, etc. Am variante? Cine spune "hai sa reziliem toti contractele" e putin cam luat de val. Sa fim seriosi, nu prea putem renunta la TV sau internet pentru perioade nedefinite...
  Revenind la baietii de la UPS...se vrea si mai mult, se lauda a fi cea mai tare, mare, frumoasa, etc. companie de gen,,,insa, acum 4 luni am facut contract pt toate serviciile (telefon, TV, internet), cu "avantajul" ca 1 an am telefon cu abonament gratuit, minute nelimitate in retea plus inca 200 parca in celelate retele...cat a durat? 4 luni, ca acum au bagat pe gat abonament de 9 RON...atunci, ce trebuie sa fac eu acum, cu contractul in fata in care scrie "telefon gratuit 1 an" si nu si-au respectat oferta? chiar asa, poti sa schimbi orice fel de clauza contractuala unilateral? in fine, pentru 100.000 lei nu stiu cat renteaza sa te zbati...
 • 0 (0 voturi)    
  continuare mesaj anterior (Miercuri, 13 decembrie 2006, 13:26)

  localnic [anonim]

  se poate rezilia contractul pentru telefon si nu platesti, dar asa ca idee..poate ca acea oferta "la pachet" ma determinat la vremea respectiva sa aleg aceasta oferta...ceea ce insa este si mai frumos, este profesionalismul lor...am avut pana acum nevoie de 3 ori sa iau legatura cu eu pentru diverse probleme...de ex, o data pentru a solicita datele facturii pe care nu o primisem pt a o putea plati pe internet si o data pentru probleme de internet...sa va zic ca am stat 4 ore si respectiv 2 ore pt cele 2 probleme? bine nu va zic...deci sa nu icercat sa sunati la 9399-ul lor gratuit ca va lasa nervii pana va raspunde robotul, iar dupa ce va raspunde, va cere sa apasati tasta X sa va redirectioneze la un operator, unde mai pierdeti putin, adica ceva ore...
  Sau mi s-a intamplat sa fie sunat sa mi se spuna ca am o datorie de 5.000 lei :), deci lei vechi..."alo, dl. X?", unde X=numele mic...frumoasa introducere si chiar profesionala sa apelezi pe cineva pe numele mic..."cum putem rezolva aceasta problema?"...le-am zis "mai baieti, voi ma sunati pentru 5000 de lei?...in primul rand nu stiu de unde poate fi o asemenea diferenta asa de mica, si in al-2-lea rand, chiar daca ar fi, nu puteati sa o introduceti in factura urmatoare, chiar trebuia sa ma sunati ca recuperatorii si sa ma simt un rau platnic?"...sa le traiasca si sa se duca in excursie in Hawaii cu datoria mea...in fine...ceea ce e si mai frumos, in timpul discutiei s-a intrerusp convorbirea...nu stiu de ce, cert e ca nu eu am inchis...ok, se mai intampla...poate el a dat cu capul de furca telefonului, poate reteaua a cazut, poate s-a scurcircuitat vreun firicel de prin vreun cablulet...nu conteaza...dar a mai sunat cineva??? nuuuu? era
 • 0 (0 voturi)    
  inca o continuare (Miercuri, 13 decembrie 2006, 13:26)

  localnic [anonim]

  greu sa re-dai un telefon, probabil se asteptau sa re-sun eu, probabil disperat de datoria imensa avuta...asa baieti, cheltuielile la minim, si angajati cu 10 clase care nu stiu sa vorbeasca la telefon, nu stiu sa se adreseze si nu stiu sa poarte o conversatie, decat stereotipuri din care daca-i scoti nu mai stiu nimic, nu stiu unde sa te indrume si asa incepi tu si dai N telefoane...
  Va urez sa aveti cat mai putin nevoie de informatii de la ei, iar daca aveti, luati-va concediu sa aveti timp...
  Astept, poate in viitor voi avea de ales, ca acum n-am...inainte era pe strada mea si Astral si CVR...acum sunt unul si acelasi...pe care sa aleg? pe unul sau pe acelasi? :)
  Apropos, am zis unde stau?...in zona Domenii, piata 1 Mai, fostul magazin Dioda...undeva vis-a-vis...nu conteaza pana la urma unde stau exact...cum e la mine e cam peste tot...nu doar in timisoara, nu doar un Iasi...si nu doar in Bucuresti...ahhh, cat as mai scrie, m-am strunit si trebuie sa fac o pauza...ma mai tin pentru alte eventuale articole
 • 0 (0 voturi)    
  inca o continuare (Miercuri, 13 decembrie 2006, 14:23)

  localnic [anonim]

  greu sa re-dai un telefon, probabil se asteptau sa re-sun eu, probabil disperat de datoria imensa avuta...asa baieti, cheltuielile la minim, si angajati cu 10 clase care nu stiu sa vorbeasca la telefon, nu stiu sa se adreseze si nu stiu sa poarte o conversatie, decat stereotipuri din care daca-i scoti nu mai stiu nimic, nu stiu unde sa te indrume si asa incepi tu si dai N telefoane...
  Va urez sa aveti cat mai putin nevoie de informatii de la ei, iar daca aveti, luati-va concediu sa aveti timp...
  Astept, poate in viitor voi avea de ales, ca acum n-am...inainte era pe strada mea si Astral si CVR...acum sunt unul si acelasi...pe care sa aleg? pe unul sau pe acelasi? :)
  Apropos, am zis unde stau?...in zona Domenii, piata 1 Mai, fostul magazin Dioda...undeva vis-a-vis...nu conteaza pana la urma unde stau exact...cum e la mine e cam peste tot...nu doar in timisoara, nu doar un Iasi...si nu doar in Bucuresti...ahhh, cat as mai scrie, m-am strunit si trebuie sa fac o pauza...ma mai tin pentru alte eventuale articole
 • 0 (0 voturi)    
  inca o continuare (Miercuri, 13 decembrie 2006, 15:53)

  localnic [anonim]

  greu sa re-dai un telefon, probabil se asteptau sa re-sun eu, probabil disperat de datoria imensa avuta...asa baieti, cheltuielile la minim, si angajati cu 10 clase care nu stiu sa vorbeasca la telefon, nu stiu sa se adreseze si nu stiu sa poarte o conversatie, decat stereotipuri din care daca-i scoti nu mai stiu nimic, nu stiu unde sa te indrume si asa incepi tu si dai N telefoane...
  Va urez sa aveti cat mai putin nevoie de informatii de la ei, iar daca aveti, luati-va concediu sa aveti timp...
  Astept, poate in viitor voi avea de ales, ca acum n-am...inainte era pe strada mea si Astral si CVR...acum sunt unul si acelasi...pe care sa aleg? pe unul sau pe acelasi? :)
  Apropos, am zis unde stau?...in zona Domenii, piata 1 Mai, fostul magazin Dioda...undeva vis-a-vis...nu conteaza pana la urma unde stau exact...cum e la mine e cam peste tot...nu doar in timisoara, nu doar un Iasi...si nu doar in Bucuresti...ahhh, cat as mai scrie, m-am strunit si trebuie sa fac o pauza...ma mai tin pentru alte eventuale articole
 • 0 (0 voturi)    
  inca o continuare (Miercuri, 13 decembrie 2006, 16:04)

  localnic [anonim]

  greu sa re-dai un telefon, probabil se asteptau sa re-sun eu, probabil disperat de datoria imensa avuta...asa baieti, cheltuielile la minim, si angajati cu 10 clase care nu stiu sa vorbeasca la telefon, nu stiu sa se adreseze si nu stiu sa poarte o conversatie, decat stereotipuri din care daca-i scoti nu mai stiu nimic, nu stiu unde sa te indrume si asa incepi tu si dai N telefoane...
  Va urez sa aveti cat mai putin nevoie de informatii de la ei, iar daca aveti, luati-va concediu sa aveti timp...
  Astept, poate in viitor voi avea de ales, ca acum n-am...inainte era pe strada mea si Astral si CVR...acum sunt unul si acelasi...pe care sa aleg? pe unul sau pe acelasi? :)
  Apropos, am zis unde stau?...in zona Domenii, piata 1 Mai, fostul magazin Dioda...undeva vis-a-vis...nu conteaza pana la urma unde stau exact...cum e la mine e cam peste tot...nu doar in timisoara, nu doar un Iasi...si nu doar in Bucuresti...ahhh, cat as mai scrie, m-am strunit si trebuie sa fac o pauza...ma mai tin pentru alte eventuale articole
 • 0 (0 voturi)    
  Bye Bye RDS\RCS (Miercuri, 13 decembrie 2006, 16:49)

  Gabi [anonim]

  Eu, tocmai pentru ca eram nemultumit si de servicii, si de suport, am reziliat acum o saptamana atit cablul de la RCS cat si Internet-ul de la RDS. Si mi-a dat domnisoara de la casierie un formular, sa mentionez motivul rezilierii, dar m-a rugat sa zic acolo ca m-am mutat cu adresa, nu ca am ales o firma concurenta... Va dati seama ca nu m-am luat dupa ea, mai ales ca nu le fac nici un bine daca in continuare se cred cei mai tari din tara asta... Am ales digitala, cumulat cu internet-ul ies chiar mai ieftin decat inainte, ca oricum nu vorbeam la telefon...
 • 0 (0 voturi)    
  Monopolul cablistilor (Miercuri, 13 decembrie 2006, 17:26)

  Georgeta Badea [anonim]

  Ma bucur foarte mult pentru amenda primita de UPC-Astral, dar acest lucru nu rezolva problema noastra, a celor abonati la acesta societate de cablu. Si sa nu ne miram daca vom constata, in timp, majorari de tarife pentru a-si recupera paguba tot din buzunarul nostru. As dori sa-mi raspunda cineva la urmatoarea intrebare: cum putem noi, oamenii de rand, sa distrugem acest monopol al cablistilor pe anumite zone ? asa functioneaza o economie de piata ?
 • 0 (0 voturi)    
  UPC - Monopol la cablu (Miercuri, 13 decembrie 2006, 19:00)

  V.A. [anonim]

  Amenzile nu cred ca sunt suficiente pt. ca si le vor acoperi in diferite chipuri, chiar si prin majorarea tarifelor, asa dupa cum a mai mentionat un interlocutor.
  Au instaurat deja monopolul si ar trebui penalizati prin ridicarea licentei!
  Ce face insa "Protectia Consumatorului", de ce nu se auto-sesizeaza pt. ca situatia s-a generalizat deja in toata tara, dupa cum rezulta din ceea ce spun toti pe Forum ?! Va vorbesc si eu din zona Moldovei, de ex. situatia de la Piatra Neamt si Bacau unde UPC a "inghitit" alte societati locale care, de bine - de rau asigurau niste servicii "mai omenesti", la preturi mai acatarii; Au diminuat de asemenea la maximum si pachetul de programe, desi vechile societati asigurau mai multe, la preturi mai mici; De calitatea emisiei nici nu se mai vorbeste...Nici facturi nu trimit la abonati! (ex. Bacau)
  Eu personal am trecut la TV digitala prin satelit... Sa vedem cat i-o tine si pe astia, ca acum au invadat piata cu ofertele si promotiile de sarbatori?!
 • 0 (0 voturi)    
  Sperante, sperante, sperante... (Miercuri, 13 decembrie 2006, 20:44)

  Rodica [anonim]

  Sa speram ca cineva cu putere de decizie va face ceva pentru distrugerea monopolului cablistilor. Toata Romania pare revoltata de situatie. Amenda nu rezolva mai nimic dar sa speram .....
 • 0 (0 voturi)    
  Ce ma bucur! Bravo! (Miercuri, 13 decembrie 2006, 22:04)

  felicitari [anonim]

  Multumesc profesionistilor din Consiliul Concurentei pentru aceasta veste minunata, mi-au luminat ziua! Putem spera!
 • 0 (0 voturi)    
  comentariu (Joi, 14 decembrie 2006, 0:06)

  Nadudvary Laszlo [anonim]

  BRAVOOOO!!!!in sfarsit ceva bun si drept.
 • 0 (0 voturi)    
  Alternative... (Joi, 14 decembrie 2006, 10:07)

  Cable Guy [anonim]

  Este clar faptul ca RDS+UPC domina piata. Si e normal sa si-o imparta intre ei. Este bine in schimb ca au aparut alternative.
  Am stat putin ateva zile si am studiat piata si am ajuns la urmatoarele concluzii (ca raport pret/performanta):

  1. Best TV
  Dolce - TV digital la un pret care arunca in praf orice cablu tv

  2. Best Internet
  RDS-RCS - VIteza de Metro combinata cu viteza pe Internet face toti cei 9 USD pe luna (eu am abonamentul de 19 USD doar pentru ca PC-ul sta non-stop la download..:))

  PS. Nu ma luati cu Retelele de Cartier ca vreau sa cred ca ati depasit momentul de tip "tara bananiera", cabluri ethernet intinse ca sa pui poate rufe pe ele, switch-uri facute pe vapor si firewall-uri pe Linux....doar vrem in UE nu in Botswana (ca tot a fost amintita intr-un comentariu)

  3. Best Telephony
  NONE - aici e calcaiul lui Achile in RO...nici o oferta nu m-a convins pe deplin
 • 0 (0 voturi)    
  Bravo (Joi, 14 decembrie 2006, 17:59)

  Gogu [anonim]

  In sfarsit Consiliul Concurentei a aplicat corect legea!

  Daca m-as apuca sa scriu despre ilegalitatile UPC mi-ar lua echivalentul timpului necesar lui Balzac sa scrie Comedia Umana!

  Speram ca amenda sa ramana, refuz sa cred ca avocatii care o vor contesta vor putea sa anuleze aceasta decizie de sanctionare temeinica si legala!

  Aceasta companie poate fi caracterizata de o melodie hip - hop, la mare moda acum vreo sase ani: Ilegal non - stop!

  Inca o data felicitari Consiliului Concurentei!

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by