Incepand cu 15 decembrie, Bucurestiul va fi martorul unui eveniment unic - o ceata de porci cu aripi va demonstra ca un zbor de calitate, la un pret foarte mic nu mai este imposibil. Si asta pentru ca Wizz Air va oferi, incepand cu 15 ianuarie 2007, zboruri sigure, la cele mai mici preturi de pe piata si, in plus, sapte destinatii noi si atragatoare.

Serviciile Wizz Air sunt asteptate de catre romani, dintre care, pana in momentul de fata, 15.000 si-au facut deja rezervari pe rutele ce vor fi lansate la inceputul anului viitor.

“Am lansat primul nostru zbor in Romania in iulie 2006, din Targu Mures catre Budapesta, iar pana in acest moment am transportat aproximativ 19.000 de pasageri pe aceasta ruta.

Acest lucru, completat cu numarul rezervarilor pentru noile curse, este extrem de incurajator si demonstreaza ca serviciile de calitate, la preturi foarte mici ale Wizz Air sunt la fel de cautate in Romania ca si in celelalte piete principale ale noastre, precum Polonia, Ungaria sau Bulgaria.

Veti vedea Wizz Air transportand peste 400.000 de pasageri in 2007 si devenind liderul pietei low-cost din Romania”, a declarat Natasa K?zmer, Director Corporate Communications & Public Affairs Wizz Air.

Incepand cu data de 15 ianuarie 2007, Wizz Air se va extinde pe piata din Romania. Compania va mai lansa inca cinci curse aeriene noi, cu plecare de pe aeroportul Bucuresti Baneasa - catre Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra Luton si Roma Ciampino si inca doua cu plecare de pe aeroportul din Targu Mures - catre Barcelona si Roma Ciampino.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est. Wizz Air utilizeaza o flota tanara de avioane Airbus A320, fiecare cu o capacitate de 180 de locuri. Cu 32 de aeronave A320 deja comandate si cu drept de preemptiune pentru inca 12, flota Wizz Air ar urma sa numere 53 de aeronave pana in 2012.

Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania. De la infiintarea companiei in mai 2004 si pana in prezent, Wizz Air a transportat peste 5 milioane de pasageri.