Interpretul personajului "Vlahopol" din "Felix si Otilia" ("Piata Divertis") va intra sambata de la ora 14:30 in pielea omului de radio, pe CITY FM, la "Muzici cu personalitate", emisiunea realizata de Lucian Moga.

Muzicile propuse reunesc nume cu greutate: "Deep Purple", "Santana", "Queen", "Pink Floyd", "Supertramp", Joe Satriani, Sting, Joe Cocker, John Lee Hooker si Annie Lennox.

Catalin Mireuta a intrat in Divertis, impreuna cu Gyuri Pascu, in 1987, la sase ani de la formarea grupului. Au facut glume voalate pana in 1989 si au pastrat aceeasi tenta subtila; daca lucrurile s-ar spune pe fata, ar fi "ca un ciomag in cap". Invitatul "Muzicilor cu personalitate" va dezvalui la CITY FM cine l-a botezat pe "Vlahopol" din sceneta TV. Numele a fost pus de Toni Grecu, dupa un infirmier din armata.

Catalin Mireuta este unul dintre cantaretii de baza din Divertis, avand experienta si studii muzicale. A cantat la chitara intr-o trupa de liceu si a facut backing vocals, iar in perioada in care a studiat vioara nu scapat de apelativele "scarta-scarta".

Poate cea mai savuroasa parte a emisiunii descrie taierea porcului, o traditie amenintata de integrarea europeana.

Cert este ca transcrierea nu face nici pe jumatate din momentul radiofonic al "Muzicilor cu personalitate": "patru malaci se duc dimineata la cinci, navalesc peste porc in cotet, ala incepe sa guite pe-acolo, il prind de picioare, il naucesc, il leaga, sar pe el si unul dintre ei, pac!, ii baga cutitul, daca-l nimereste, bine, daca nu, il mai da pe-alaturi, porcul fuge, guita...". Un motiv in plus sa ascultati emisiunea.