Dupa cununie, ziaristul si-a dus mireasa la Paris, pentru o cina romantica.

Chiar in ziua in care a implinit 58 de ani, Cornel Nistorescu s-a casatorit pentru a patra oara, de data aceasta "pentru totdeauna". Cel putin asa spera, a declarat, noua lui sotie, actrita Nicoleta Dutu, femeia cu care ziaristul si-a petrecut mai bine de sase ani si alaturi de care a aparut, ieri, in fata primarului Andrei Chiliman pentru a-si oficializa legatura.

La ora 10.00 dimineata, mireasa, insotita de parinti, si mirele, sustinut de prieteni, s-au prezentat la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti. O ceremonie care s-a vrut, initial, secreta, si care mai apoi a devenit doar foarte discreta, fara prea multi invitati sau prea multa presa.

Pentru ca nu se gandise sa-si asigure "martori", Cornel Nistorescu i-a ales, aparent la intamplare, pe "unii care sa aiba buletinul la ei", si s-au nimerit in aceasta situatie Florian Danciu, partenerul sau de la recent lansata "Foaie Transilvana", saptamanal din Cluj, si Ionel Pepenica, directorul sucursalei bucurestene a companiei Luxten.

Dupa ce a sarutat mireasa, aplaudat, printre altii, de Ovidiu Ioanitoaia, Mihai Carciog sau Petru Romosanu, prieteni apropiati ai cuplului, Cornel Nistorescu le-a urat invitatilor Sarbatori fericite si a ciocnit o cupa cu sampanie. Cununia religioasa si nunta ar putea fi organizate, potrivit miresei, in primavara anului viitor.

La ora 14.00, proaspat casatoritii, care au inlocuit petrecerea de nunta cu o cina romantica la Ritz, erau deja in avion, in drum spre Paris.

Urmeaza o singura zi "de miere" in capitala franceza, dupa care, duminica seara, cei doi vor reveni la Bucuresti. Nicoleta isi va reincepe lucrul pentru telenovela "Vocea Inimii", de la Antena 1.

Doua povesti

Nicoleta Dutu, sotia jurnalistului Cornel Nistorescu, are 34 de ani si a prezentat, timp de cinci ani, stirile la Prima TV. Imediat dupa ce a renuntat la acest post, Nicole a studiat la Londra, in programul de master organizat de City University.

Integral in EVZ