Partidul lui Becali se lauda cu cei mai multi intelectuali, scrie Gandul.

Becali face o revolutie culturala cu mana adanc in buzunar, publica si Cotidianul . IPS Pimen - agent electoral pentru Becali, titreaza Romania Libera.

PNG-CD l-a ales ieri pe istoricul Alex Mihai Stoenescu prim-vicepresedinte responsabil cu doctrina, conform Evenimentul Zilei.

Gigi Becali a comandat pentru partidul sau nu mai putin de trei doctrine, scrie Adevarul

Gigi Becali s-a luminat: "Avem cei mai multi intelectuali dintre toate partidele"

Florin NEGRUTIU

"Intrerupatorul si lumina le vor aduce doar Gigi Becali si PNG-ul. Vom face o revolutie spirituala in Romania". Gigi Becali, ieri, la Marriott, la Consiliul National al PNG, anuntand saltul spre o noua etapa, "atractia intelectualilor". "I-am atras pe foarte multi. Avem cei mai multi intelectuali dintre toate partidele".

Becali le-a dat ordin intelectualilor sa scrie: "Domnul Stoenescu si domnul Oprea lucreaza la o doctrina. Mai sunt doua doctrine. Le vom combina, sa vedem ce se potriveste la partidul nostru. Le vom completa sa facem o doctrina mai mare, pentru ca partidul nostru va fi foarte mare".

Integral in Gandul

Gigi Becali promite o revolutie culturala

Lucian Gheorghiu

Programul politic al lui Gigi Becali este simplu: vrea sa faca o revolutie culturala. Cum? Baga mina adinc in buzunar.

Consiliul National al PNG, desfasurat ieri in Capitala, nu a iesit din tiparele unui show mediatic. Bineinteles, acelasi „one-man show“ marca Gigi Becali, care a sosit incadrat de patru-cinci bodyguarzi si citiva adjuncti - toti la costum inchis la culoare. Becali aducea mai mult cu un sef de moda noua al Cosei Nostra decit a politician cu cota in sondaje.

E drept, secventa puparii miinii „nasului“ a lipsit. Din registrul hollywoodian s-a trecut, brusc, in cel mioritic. Becali s-a asezat cu fata spre camerele de filmat, a bagat mina in buzunar, a scos teancul de bani si a impartit cite cinci milioane pentru cei 17 colindatori.

Integral in Cotidianul

PS Pimen - agent electoral pentru Becali

Un ditamai arhiepiscopul, Pimen, l-a proslavit cateva ore pe latifundiarul din Pipera la o emisiune de mare audienta, iar ieri a blagoslovit si candidatura lui Becali la Parlamentul European. Banul era ochiul dracului si in Evul Mediu, si este si acum, cand romanii "au intrat in Europa", si, din pacate, Bisericii ii place zornaitul argintilor, indiferent cine ii scoate din buzunar.

Transformarea IPS Pimen in agent electoral nu este o noutate. Inaltii prelati ai BOR au facut propaganda si pentru PSD desi castigurile materiale au fost mult mai neinsemnate decat cele obtinute acum de pe urma lui Gigi Becali, care isi deschide cu usurinta buzunarul pentru a finanta biserici, manastiri si recitarea Crezului.

Romania Libera

Gigi Becali, colindat pe "euroi"

Alexandra-Livia Dordea

Consiliul National al PNG-CD l-a ales ieri pe istoricul Alex Mihai Stoenescu prim-vicepresedinte responsabil cu doctrina. Vicepresedinti au fost desemnati, printre altii, fostii PRM-isti Corneliu Ciontu si Vlad Hogea, ambii deputati.

Insotit de IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor, Becali a inceput sedinta cu o rugaciune de binecuvantare a adunarii, dupa care, piosi, membrii PNG au rostit "Tatal Nostru". Un grup de copii din Maramures a intrat sa-l colinde pe latifundiar. "Colindam pe euroi, ca carnati (sic!) avem si noi".

Becali a coborat de la prezidiu si i-a numarat pe colindatori: "Unu, doi, trei, ...treisprezece plus patru". Le-a dat celor 17 cate 5 milioane de fiecare.

Integral in Evenimentul Zilei

Becali - trei doctrine

Marius Vulpe

PNG va fi cel mai tare partid din Romania sub aspect doctrinar. Gigi Becali a comandat pentru partidul sau nu mai putin de trei doctrine. Razboinicul luminii urmeaza sa decida cu ce doctrina iese la inaintare si ce pastreaza pe banca de rezerve. Antrenor ideologic este prim-vicele PNG Alex Mihai Stoenescu.

Integral in Adevarul