Postata de: Autorul si-a declinat identitatea

La data: 16 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 12236

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Asfaltati strada spre scoala 142

Domnule Primar.

Va rog sa ne spuneti si noua, locatarilor de pe str centurii, de ce nu s-a asfaltat si aceasta strada, (care este de acces catre scoala 142), atata timp cat majoritatea stradutelor dintre blocuri care dau in centurii au fost asfaltate. Deasemenea infata scolii 142, cand ploua, nu se mai poate circula deoarece se formeaza balti f adanci strada nefiind asfaltata vreodata.

Va mai rog sa luati masuri in ceea ce priveste strada Timonierului unde toate trotoarele sunt blocate din cauza masinilor parcate, pietonii, din care cei mai multi copii sunt obligati sa mearga pe strada fiind permanent in pericol de a fi calcati de masini.

Ar exista si solutia:sa se puna stalpisori pe marginea aleilor iar pentru masini sa fie creata o parcare chiar la intrarea pe str Timonierului unde vizavi de o casa proaspat construita (fara acte cred) este un teren de aprox 500 m patrati ocupati de doua buticuri de tabla ilegale si de multe gunoaie.

Deasemenea mai este un spatiu f mare pe str Liniei colt cu Timonierului unde sunt amplasate zeci de garaje, (cred ca este al unui privat). Se poate sa cumpere primaria de la acest privat spatiul (cam 1000m patrati )si sa faca o parcare supraterana.

sperand ca sugestiile mele nu sunt tocmai deplasate,astept un raspuns public.

va multumesc

constantin andrei

www.domnuleprimar.ro