Postata de: Camelia Radu

La data: 16 Decembrie 2006

Tip: Reclamatie

Cod: 12235

< Inapoi la sesizari

Printeaza aceasta sesizare!

Trimite unui prieten

Cu saci si butoaie cu gunoaie la poarta

Am avut ocazia in ultimele luni sa insotesc cateva grupuri de straini care au vizitat manastirile din Iasi si pe care i-am vazut crucindu-se, dar nu numai la icoane.Ci si la ceea ce vedeau din autocar pe Calea Galatii de ex,la portile oamenilor ce isi scosesera din curte saci,butoaie,butoiase si gramezi cu gunoi.

Desi exista niste tomberoane la Monument,acestea sant mai mult goale ,oamenii asteptand sa opreasca gunoiera la poarta sa le incarce gunoaiele.Urat,d-le primar...mizerabila solutie acceptati din partea Salubris,astfel ca molozul si mizeria din gospodarii sa zaca la porti cu orele, chiar si o zi intreaga.

Ce s-ar intampla daca si locatarii blocurilor nu s-ar mai deplasa la tomberoanele din zona, si ar lasa gunoiul si molozul la coltul scarii,ca sa il ia gunoiera?

Acesta e un exemplu recent vazut ,insa si in alte zone cu case,obiceiul e acelasi.De ce sa nu fie tzinute butoaiele cu gunoi si mizerii in curte si atunci cand trece gunoiera sa fie dat spre incarcare?Si daca nu e acasa cineva,nu-i nimic ,mai vine o zi.

Camelia Radu

www.domnuleprimar.ro