O singura zi a durat despartirea clubului din Stefan cel Mare de mijlocasul Catalin Munteanu. "I-am spus impresarului meu ca ramin la Dinamo, accept orice concurenta!", declara jucatorul.

Managerul lui Dinamo, Cristian Borcea confirma informatia: "Catalin ramine cu noi, pentru ca a acceptat ideea ca nu e titular de drept. Il asteptam si pe Ganea. Daca nu semneaza cu Rapid pina la Craciun, si el va continua cu Dinamo".

Marti dimineata, Munteanu a discutat cu impresarul Ioan Becali si a refuzat oferta primita de la Rapid: "Am jucat pentru Dinamo din suflet. Am intrat pe teren si atunci cind aveam probleme medicale. Ramin, nu ma sperie nicio concurenta!".

Prezent la gala premiilor Pro Sport, antrenorul Mircea Rednic spune: "In afara lui Ganea, nu pleaca nimeni. Sunt numai dezinformari! Si plecarea lui Claudiu Niculescu la Sociedad, si transferul lui Moti... Catalin Munteanu ramine, fireste!".

"Dezinformarea" pe care o vede Rednic a plecat chiar de la... Cristian Borcea - managerul lui Dinamo a anuntat marti, la prezentarea lui Silviu Balace, ca administratia a reziliat contractul cu jucatorul care in stagiunea de toamna a oferit coechipierilor 9 pase decisive.

De altfel, Catalin Munteanu insusi a recunoscut ca a aflat de la ziaristi ca nu mai este legitimat la Dinamo.

FC Dinamo a fost speriat de fapt de protestele suporterilor care au acuzat conducerea ca vrea sa scape de jucatorii "scumpi" tocmai acum, cind titlul de campioana pare rezolvat.