sotul sau. Acestea sunt legate, se pare, mai degraba de femeile care au cantat in duet cu artistul. Asa se explica probabil absenta din acest an, de la concertele de Craciun ale lui Stefan Banica junior, a Angelei Gheorghiu si faptul ca prezentatoarea s-a schimbat la fata in momentul aparitiei pe scena, langa sotul sau, a Cristinei Dida.

Stefan Banica junior isi incheie astazi seria celor patru concerte de Craciun, sustinute la Sala Palatului. Artistul s-a bucurat nu doar de sali arhipline, ci si de spectatori care au cantat si dansat pe ritmurile melodiilor sale. Printre acestia s-a aflat si sotia vedetei, Andreea Marin.

Zana Surprizelor a fost intr-o verva deosebita, in serile in care a fost prezenta, ea dezlantuindu-se, la modul pozitiv, fara a tine cont ca era in centrul atentiei. Totusi, prezentatoarea de la TVR a avut si cateva momente in care a fost neasteptat de „cumintica”.

Atunci cand Stefan Banica a cantat alaturi de Cristina Dida, care face parte din trupa sa de acompaniament The 50’s, cea cu care a interpretat doua melodii, „Numele tau“ si „Time of my life“, Andreea s-a schimbat la fata, exuberanta de dinainte disparandu-i.

Cu toate ca doamna Marin-Banica are idee de ceea ce inseamna regia de show pe scena, nu si-a putut ascunde crisparea care i se citea de fiecare data cand Stefan o lua de mana sau o imbratisa pe Cristina Dida in concordanta cu versurile cantecului.

Desi avea o strangere de inima, Zana Surprizelor a gasit puterea de a face comentarii favorabile la adresa „rivalei” care se bucura de tandreturile lui Banica in „vazul lumii”.

Mai concret, diva TVR si-a „calcat pe inima” in timpul unui ropot de aplauze venit pe fondul urcarilor de voce ale Cristinei si i-a spus unei prietene care statea in dreapta sa: ”Chiar are voce... ce-i al ei, e al ei ”.

Stefan nu le-a mai vrut pe Andra si Angela Gheorghiu

Se pare insa ca Zanei Surprizelor i-a convenit mai mult duetul pe care sotul sau l-a facut cu Cristina Dida, cea care a inlocuit-o pe Angela Gheorghiu, alaturi de care Stefan canta tot pe scena Salii Palatului cu un an in urma, mai ales din cauza unor zvonuri care au circulat privind o fosta presupusa relatie dintre Banica si aceasta.

Probabil pentru a evita eventuale scene de gelozie ale sotiei sale, artistul a fost cel care a preferat sa nu o mai invite pe Angela, in ciuda succesului de care cei doi s-au bucurat, tot in acest an, cu ocazia concertului pe care l-au sustinut la Londra.

De altfel, in capitala Angliei, Stefan nu a fost singur nici un moment cu Angela Gheorghiu, asta intrucat el a fost insotit acolo si de Andreea Marin.

Cei care s-au ocupat de concertele lui Banica au pus de altfel absenta Angelei Gheorghiu pe seama faptului ca actorul a vrut sa renunte la dueturile de anul trecut si ca prezenta acesteia ar fi insemnat si aparitia pe scena a Andrei, o alta artista care a facut parte din proiectul lui Stefan in 2005.

Integral in Gardianul