Fostul international Florin Raducioiu a fost prezentat in functia de manager sportiv al FC Dinamo. Raducioiu va face legatura dintre vestiar si conducerea administrativa.

"Stiti care este motivatia acestei decizii. Vine la Dinamo un om care a insemnat enorm pentru acest club. Intoarcem acasa un roman care a facut glorie pentru aceasta tara, in momentul in care doua milioane sunt in strainatate pentru a face bani" - Cornel Dinu, administrator delegat.

Florin Raducioiu a fost unul dintre cei mai iubiti atacanti istoria lui Dinamo. A fost promovat la virsta de 16 ani de Mircea Lucescu si a participat la campania europeana din sezonul 1989-1990, cind Dinamo a jucat semifinala Cupei UEFA cu Anderlecht.

Momentul de virf din cariera atacantului a fost mondialul american din 1994 (tricolorii au jucat in "sferturi de finala"). Raducioiu a marcat atunci 4 goluri.

Vezi un rezumat al meciului Romania-Columbia 3-1, in care Raducioiu a marcat de doua ori!

Directorul Cristi Borcea a anuntat ca Danciulescu si Claudiu Niculescu si-au prelungit contractele. Totodata s-a confirmat despartirea de Ionel Ganea - atacantul a semnat deja pentru Rapid.