Revista bilunara Autoshow a fost cumparata de Burda Romania de la compania Automedia, detinuta de jurnalist auto Dan Vardie, se arata intr-un comunicat al publicatiei. Contactati de Hotnews.ro reprezentantii Autoshow nu au vrut sa dezvaluie suma tranzactiei.

Trustul de presa german Burda va fi responsabil de editarea, distributia si achizitia de publicitate a revistelor Autoshow si Quattroruote, publicatie preluata in urma cu o luna.

Pentru primele sase luni ale anului 2007, compania Automedia va furniza continutul editorial al celor doua reviste, urmand ca in maxim sase luni, Burda Romania sa constituie o noua echipa redactionala pentru cele doua publicatii.

Redactorii sefi ai celor doua reviste vor fi angajati ai companiei Burda, ei fiind direct subordonati directorului general Michael Schroeder.

Dan Vardie, directorul companiei Automedia va fi consultantul directorului general Burda Romania pe probleme specifice de publishing auto si senior editor pentru cele doua publicatii.

Autoshow are un tiraj vandut de peste 13.000 de exemplare conform datelor furnizate de SNA Focus.

Autoshow si Quattroruote vor intregi portofoliul companiei Burda Romania, care tipareste in prezent 19 publicatii periodice.