Cel mai mare producator premium din lume, BMW s-a hotarat. Va dezvalui „in carne si oase” noul model Seria 3 Decapotabil cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Masina este la a patra generatie, poate lua la bord tot patru persoane, dar pentru prima oara ofera viitorilor proprietari si hard top decapotabil.

Cele trei segmente ale plafonului BMW-ului sunt construite din otel usor si se pot plia in mai putin de 22 de secunde. Constructorul german sustine ca acum decapotabila este foarte bine izolata fonic si are un plus de rigiditate.

Seria 7 Decapotabila beneficiaza de toate elementele modelului de serie. Are capota lunga si alunecoasa, dar se distinge printr-o line distincta pe aripile din spate. Pentru inceput germanii vand masina cu doua motorizari: 328i si 335i.

BMW intentioneaza sa scoata la vanzare modelul incepand cu martie 2007. La Detroit, la standul germanilor vor mai fi prezente si cele doua modele despre care StiriAuto a relatat pe larg: Seria 7 - Hibridul cu higrogen si noul X5.