Vojislav Vranjkovic a semnat vineri seara un contract pentru urmatorii cinci ani cu Dinamo Bucuresti, primind acceptul de transfer din partea clubului la care a evoluat, Pandurii Targu Jiu.

Situatia s-a rasturnat cu 180 de grade, dupa ce vineri dimineata patronul gorjenilor, Marin Condescu anunta sistarea tratativelor in urma refuzului dinamovistului Pacurar de a se alatura lotului Pandurilor.

Condescu a confirmat agentiei NewsIn trecerea lui Vranjkovic la trupa lui Mircea Rednic, iar directorul sportiv al lui Dinamo, Constantin Danilescu a anuntat ca jucatorul bosniac si-a pus semnatura pe un contract pentru urmatorii cinci ani.

Informatiile despre trecerea bosniacului la Dinamo au fost contradictorii pe tot parcursul acestei saptamani. Mai intai, cele doua cluburi s-au inteles, dar era nevoie de semnatura jucatorului. Cand Vranjkovic si-a dat acordul de a deveni "caine", Pandurii au oprit discutiile din cauza refuzului dinamovistului Alexandru Pacurar de a semna cu formatia gorjeana.

Vineri dupa-amiaza, antrenorul dinamovist Mircea Rednic declara ca bosniacul nu mai intra in calculele sale, iar Rapidul isi anunta interesul pentru jucator.