Allen Iverson a evoluat pentru prima data in tricoul lui Denver Nuggets, dupa transferul de la Philadelphia 76ers unde a jucat timp de 10 ani, dar in ciuda a 22 de puncte reusite si 10 pase decisive, el nu si-a putut duce echipa la victorie in partida cu Sacramento Kings, castigata de californieni cu 101-96.

A fost primul joc al lui Iverson in ultimele doua saptamani, timp in care a asteptat finalizarea negocierilor dintre cele doua cluburi.

Allen a inceput jocul pe banca de rezerve, dar dupa 8 minute a fost trimis pe teren, in uralele spectatorilor si n-a mai fost schimbat pana la sfarsit.

Nuggets nu a avut decat opt jucatori la acest joc din cauza numeroaselor accidentari si a suspendarii pentru 15 partide primita de Carmelo Anthony, in urma incidentelor de la New York, de la partida cu Knicks, cand s-a batut cu jucatorii adversi.

"Colegii si fanii m-au primit cu caldura. A fost un sentiment placut, un sentiment pe care imi doream sa-l traiesc, un moment special pentru mine pe care mi-l voi aminti si-l voi pretui toata viata" a declarat Iverson dupa joc.

Antrenorul lui Denver, George Karl a fost impresionat de evolutia noului sau elev: "Pentru un jucator care nu a evoluat timp de doua saptamani, el a jucat chiar foarte bine. Imi pare rau ca nu am putut castiga pentru a-i face un cadou, lui AI si echipei. Am avut curaj si daruire. Micile greseli insa ne-au costat."

Denver ocupa locul 7 in conferinta de vest, cu 14 victorii si 10 infrangeri.