Seful statului a fost colindat, sambata, de copii din Bucuresti si din alte regiuni ale tarii, precum si din Republica Moldova, din Ucraina si din Bulgaria. Primii copii care l-au colindat pe presedinte i-au urat acestuia "Sa traiti foarte bine!". Traian Basescu i-a asigurat pe copii ca oricand pot sa-si viziteze presedintele: "Bateti la usa si ne vedem".

In Sala Unirii a palatului se afla un brad impodobit, alaturi de care statea Mos Craciun - actorul Marian Ralea. Mos Craciun a spus ca i-a adus un cadou presedintelui, chiar daca acesta "a fost sau nu a fost cuminte".

Basescu i-a replicat mosului: "Avem o problema cu Mos Craciun, ca pe vremea mea era Mos Gerila, dar acum i-a venit mintea la cap". Un alt grup de colindatori, format din copii de la o gradinita, l-a salutat militareste pe presedinte si i-a urat "Sa traiti bine!".

Mos Craciun le-a oferit colindatorilor pachete cu dulciuri. Presedintele Basescu isi va petrece sarbatorile de Craciun cu familia iar in noaptea de Revelion se va afla in Piata Universitatii.