Pentru starul hollywood-ian Mel Gibson, anul 2006 a fost unul de cosmar. Dupa scandalul-monstru pe care l-a iscat conducand beat, Gibson a mai primit in prag de Sarbatori o veste socanta.

Carmel Sloane, o pictorita de 29 de ani, sustine ca este fiica sa! Conform News of The World - editia de duminica a tabloidului The Sun, Carmel a initiat un proces prin care il va obliga pe actor sa faca testul ADN, pentru a/i dovedi paternitatea.

Carmel Sloane pretinde ca Mel Gibson a lasat-o insarcinata pe mama sa in urma cu 30 de ani, pe bancheta din spate a unei masini, inainte ca actorul australian sa devina un star. „Nu fac asta pentru bani. Vreau doar sa-l cunosc pe omul despre care am stiut intotdeauna ca este tatal meu si sa i-l arat pe fiul meu, adica nepotul sau”, a declarat Carmel pentru News of The World.

Povestea incredibila a pictoritei incepe in 1976, cand mama sa, pe atunci in varsta de 17 ani, ar fi fost luata in masina de Mel Gibson pe cand facea autostopul pe marginea unei sosele din Australia. Presupusa fiica nelegitima a lui Mel Gibson a relatat pe scurt ce s-a intamplat: „S-au vazut, s-au placut, mama a fost fermecata de ochii lui albastri, si apoi au facut dragoste”.

Acum in varsta de 50 de ani, Mel Gibson este casatorit inca din 1980 cu asistenta medicala Robyn Moore, impreuna cu care are sapte copii.