Anul nu se poate incheia fara a trage linie si in cazul celor mai sexy prezente feminine, alese, de data aceasta, de ziarul britanic "The Sun".

Jurnalistii au ales pentru fiecare luna cate o reprezentanta, alcatuind astfel un fel de calendar cu celebritati care au incantat anul acesta prin aparitii "fierbinti".

Scarlett Johansson nu putea sa lipseasca din topul celor mai sexy femei, mai ales dupa ce a aparut goala pe coperta revistei americane Vanity Fair, alaturi de alta actrita intr-o continua ascensiune, Keira Knightley.

Comentariile ziarului care a realizat acest clasament indica faptul ca, dupa aparitia tinerei actrite Scarlett intr-o asfel de postura, numarul de atacuri de cord printre barbatii din lumea intreaga a inregistrat cresteri spectaculoase.

Se pare ca maternitatea ii prieste lui Rachel Weisz, deoarece acesta apare ca imagine sexy a lunii martie, luna in care actrita a nascut un baietel. Rachel s-a remarcat datorita rolului din seria de filme "Mumia" si a primit un premiu Oscar pentru prestatia sa din filmul "The Constant Gardener" (Prietenie absoluta- difuzat si la noi).

Cunoscuta mai ales din megaproductia "Piratii din Caraibe", dar si din ecranizarea romanului lui Jane Austen, "Mandrie si prejudecata", Keira Knightly a fost aleasa "cea mai incantatoare prezenta feminina"in luna aprilie, (titlu pe care actrita l-a obtinut si in clasamentul realizat anual de revista FHM).

Iubita actorului Billy Zane (Titanic), Kelly Brook, nu lipseste din clasamentele care au ca standard frumusetea.

Ca si Scarlett Johansson, dupa o aparitie "dezbracata" in productia "Three", incasarile filmului si aprecierea publicului au crescut pentru frumoasa actrita, care, intr-un sondaj realizat de o firma producatoare de ciorapi, s-a clasat pe primul loc in topul celebritatilor cu cele mai frumoase picioare.