Vedetele au luat ore de balet cu blonda de la "Cronica Carcotasilor" pentru imbunatatirea miscarii scenice. In timp ce Anna Lesko nu a avut nevoie de prea multe sfaturi, Corina a trebuit sa munceasca din greu pentru ca nu simtea ritmul.

Cantaretele care doresc sa impresioneze si prin coregrafie la spectacolele lor apeleaza tot mai des, in ultima vreme, la consilierea specializata a unor dansatori profesionisti.

Acesta a fost si cazul Annei Lesko si al Corinei care au luat lectii de balet de la nimeni alta decat Oana Ionita, "bebelusa" blonda de la "Cronica Carcotasilor". Fosta balerina la Opera Romana, aceasta a lucrat cu fiecare in parte, insa a intampinat dificultati mai mari in cazul Corinei.

Spre deosebire de Anna, care are "intuitie pentru dans", Corina a deprins mai greu miscarile, pentru ca nu simtea ritmul. "Da, poate parea curios, mai ales in cazul cantaretilor, dar exista si persoane care nu percep ritmul. Adica urechea aude si simte muzica, insa corpul nu raspunde pe masura asteptarilor.

Corina a avut si ea astfel de probleme la inceput, dar apoi a invatat si acum se descurca bine", ne-a declarat profesoara de dans a vedetelor.

"Bebelusa" Oana a mai precizat ca in cazul Annei Lesko nu a fost nevoie de prea mult exercitiu, mai multa instruire necesitanddansatoarele rusoaicei decat ea.

"Mai mult am lucrat cu fetele din echipa Annei, decat cu ea. In afara de faptul ca danseaza "destul de bine, are si un stil aparte pe care se poate interveni mai greu", a spus blonda.

Asistenta "Carcotasilor" si-a deschis o sala de dans in Capitala, unde preda balet, R&B si hip-hop, alaturi de colega ei, Delia, care e profesoara de dans sportiv.

A facut dansuri populare

Marea pasiunea a Annei Lesko a fost dansul. Inca din adolescenta a facut parte dintr-un ansamblu de dansuri populare, insa din cauza unor probleme la coloana, s-a reprofilat pe dans clasic si modern. Ea a evoluat intr-o trupa de dansatoare la Constanta, in perioada in care l-a cunoscut si pe Irinel Columbeanu.

Corina, slefuita de CRBL si Tonkins

Dupa ce a facut studii de balet cu Oana, Corina a trecut apoi la lectii de dans cu CRBL. Vedeta nu s-a oprit insa aici si a continuat pregatirea cu Tonkins, un coregraf de culoare, alaturi de care a aparut si in videoclipul piesei "Quieres una aventura". Tonkins asigura si coregrafia celor de la "Morandi".

Mai mult in Averea