Peste 600 de jandarmi vor asigura ordinea in Bucuresti, in noaptea de Revelion, informeaza un comunicat al Jandarmeriei. Efectivele de jandarmi vor fi prezente pe timpul manifestarilor organizate de Revelion in Piata Revolutiei, in Piata Universitatii (Primaria Generala a Capitalei), la Romexpo (Primaria Sectorului 5), in Piata Constitutiei si in Piata George Enescu, se arata in document.

Echipaje de jandarmi vor patrula atat pe timp de zi, cat si pe timpul noptii Anului Nou, in zonele si pe arterele intens circulate din Capitala, in zonele aglomerate - gari, autogari, discoteci, lacasuri de cult, precum si in locurile de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna - targuri, oboare, piete, parcuri etc.

Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria ii sfatuieste pe cetatenii care vor participa la oricare dintre manifestarile destinate petrecerii Revelionului sa nu aduca cu ei artificii, petarde, sticle ori cutii metalice cu bauturi alcoolice, sa nu arunce obiecte catre scena si sa nu forteze cordoanele de ordine.

Pentru sesizari, cetatenii pot apela la orice ora din zi si din noapte numarul de telefon 956, al Jandarmeriei Romane.