Unul dintre cele mai renumite site-uri ale fanilor lui Britney Spears a anuntat ca din 2007 va fi desfiintat. WorldofBritney.com (WoB) a anuntat ca ultima zi in care va mai fi disponibil va fi cea de 31 ianuarie 2007, din cauza ca Britney si-a pierdut credibilitatea in fata fanilor si a industriei muzicale.

Acest site este unul dintre cele mai de succes fan-site a cantaretei, si i-a urmarit fiecare miscare din octombrie 2000 pana in prezent.

Anuntand dizolvarea site-ului, coordonatorul Ruben Garay a declarat: “Asa cum Britney continua sa isi piarda admiratia si devotamentul fanilor, la fel se intampla si cu WorldofBritney. Acest lucru este cauzat de comportamentului cantaretei din ultima vreme. De aceea am hotarat ca acest site sa se desfiinteze.

Stim ca Spears nu va mai fi niciodata ce-a fost.” Garay a mai adaugat ca va lansa un nou fan-site dedicat unei alte celebritati, imediat ce WorldofBritney.com. va fi inchis.

In ultima perioada cantareata a fost dur criticata pentru comportamentul sau. Britney, artista si mama a doi copii, a fost surprinsa de caterva ori petrecand dezbracata. Fostul sau sot, Kevin Federline a cerut instantei sa i se acorde custodia celor doi copii, Sean Preston (16 luni) si Jayden James (3 luni).