Intarziatii, nehotaratii sau cei care pur si simplu nu au avut timp de cumparaturi pana acum, mai au o sansa astazi si maine pentru a-si face proviziile de sfarsit de an. Hipermarketurile din Capitala, dar si cele din tara, precum si mallurile bucurestene isi tin portile deschise si va invita la shopping.

Metro. In toate reprezentantele din tara astazi e program non-stop, iar maine mai puteti merge in magazine pana la ora 16.00, insa grabiti-va sa ajungeti la case, deoarece nu toate vor fi deschise si va puteti trezi in fata unei cozi destul de mari.

Selgros Cash&Carry sta deschis astazi de la ora 5.00 (magazinul din Baneasa - Bucuresti) sau de la ora 6.00 (celelalte reprezentante din tara si din Capitala), pana la miezul noptii. Maine, magazinele Selgros isi vor inchide portile la ora 16.00. Metro si Selgros vor fi inchise pe 1 ianuarie.

Verde si la mall, si la supermarket

Cora. Hipermarketul din Cluj-Napoca si cel din Bucuresti-Pantelimon vor fi deschise astazi pana la miezul noptii, iar Cora Lujerului din Capitala va inchide cu o ora mai devreme. Toate cele trei hipermarketuri vor fi deschise in ultima zi din an de la ora 8.00, respectiv 9.00 (cel din Pantelimon) -, pana la ora 18.00. Pe 1 si 2 ianuarie la Cora e inchis.

Carrefour. Va puteti umple cosurile in ultimele doua zile din an si la Carrefour. In Constanta, Ploiesti si Bucuresti - Colentina hipermarketul e deschis pana la ora 21.30.

Carrefour Militari si Baneasa din Capitala vor fi deschise pana la ora 22.00, iar Carrefour Orhideea din Bucuresti si cel din Brasov isi asteapta clientii pana la ora 23.00. Maine, grabiti-va sa ajungeti la hipermarket inainte de 18.00. Pe 1 si 2 ianuarie toate reprezentantele Carrefour din tara vor fi inchise.

Malluri. Bucuresti Mall si Plaza Romania au program normal de Sarbatori (10.00-22.00). La City Mall este deschis de la 10.00 la 22.00 astazi si maine, iar pe 1 ianuarie mallul se deschide la 14.00, dar numai la etajele 2 si 3, pentru ca magazinele de la parter si de la etajul 1 au program individual.