Pentru cei care nu si-au aranjat inca Revelionul si nu stiu daca mai exista locuri libere avem o veste buna. Oferta "last minute" contine cateva adrese de pensiuni si hoteluri.

Astfel, mai puteti petrece noaptea dintre ani la pensiunea Valea Cetatii din Rasnov, unde tariful este de 80 euro/persoana/zi, in pret fiind incluse demipensiunea si masa festiva de revelion; pensiunea Floare de Colt din Moeciu de Jos ofera la pretul de 55 euro/zi/persoana, demipensiune si masa festiva de revelion, in conditiile in care veti petrece minimum patru nopti; tot in Moeciu, pensiunea

Andrei ofera cazare la 50 euro/camera/noapte, fara nici o masa; la Zbarcioara, pensiunea Coca ofera cazare, demipensiune si masa festiva de revelion, la pretul de 70 euro/zi/persoana; la Cheia, pensiunea Mariana ofera la pretul de 55 euro/zi/persoana demipensiune si masa festiva de revelion.

Hotelurile care mai au locuri disponibile in aceste zile practica preturi destul de "piperate".

Astfel, Motel Siesta din Sighetu Marmatiei ofera trei nopti cazare cu demipensiune, masa festiva de revelion si pranz festiv in data de 1.01.2007, la pretul de 660 RON; hotelul ARO PALACE 5* din Brasov ofera pachetul de patru zile/persoana la pretul de 315 euro in perioada 30.12.2006-02.01.2007, pret in care sunt incluse cazarea, masa de revelion si o cina festiva in data de 1 ianuarie; hotelul

Rozmarin din Predeal ofera cinci nopti de cazare in regim all inclusive la pretul de 550 euro/persoana.

Zapada artificiala si trenuri suplimentare

In ceea ce priveste practicarea sporturilor de iarna, la inchiderea editiei se schia in statiunile Predeal si Poiana Brasov, unde au fost folosite instalatiile de zapada artificiala pentru a asigura confortul turistilor care au ales aceste destinatii tocmai pentru a se putea bucura de partiile din zona.

A nins abundent, iar partiile sunt practicabile la Paltinis, in judetul Sibiu, in statiunea Baile Harghitei, la Ranca si la Balea Lac.

Nu uitati ca astazi agentiile de voiaj CFR au program de lucru normal! ¥ in zilele de 31 decembrie 2006 si de 1 ianuarie 2007 toate agentiile de voiaj CFR vor fi inchise ¥ in data de 2 ianuarie 2007 programul de lucru al agentiilor va fi cel normal.

Reamintim ca in aceasta perioada CFR Calatori va suplimenta cu vagoane unele trenuri de rang superior care circula pe distantele: Cluj Napoca-Timisoara Nord, Bucuresti Nord-Brasov, Bucuresti Nord-Suceava Nord, Bucuresti Nord-Galati, Bucuresti Nord-Botosani, Bucuresti Nord-Iasi, Galati-Brasov, Bucuresti Nord-Craiova, Bucuresti Nord-Sibiu, Timisoara Nord-Sibiu, Bucuresti Nord-Targu Jiu, Timisoara

Nord-Iasi, Suceava-Brasov, Constanta-Iasi, Galati-Cluj Napoca. Trenul international "Dacia" Bucuresti Nord-Viena si retur va fi suplimentat cu un vagon.