Universitatea Craiova isi schimba lotul. Dupa un consiliu director, oficialii au renuntat la 9 fotbalisti care au evoluat mai putin sau deloc in stagiunea de toamna. Dintre ei, cel mai cunoscut este numele fundasului Catalin Craciunescu. Totodata, oltenii ofera alti 5 fotbalisti sub forma de imprumut.

Decizia Universitatii are o explicatie financiara - in special dupa investiile dinaintea Craciunului (cind au fost adusi Woobay si Njock), patronul Adrian Mititelu reduce cheltuielile pe care le-ar fi implicat contractele fotbalistilor la care s-a renuntat.

Optimismul patronului ramine acelasi - simbata, ziarul pe care il detine in Craiova, "Editie Speciala" a publicat "Plugusorul alb-albastru" care in anumite strofe seamana cu... o sorcova:

"Porumboiu infloreste// la Vaslui cind praduieste" (aluzie la egalul Vaslui-Craiova 3-3, obtinut de gazde in final, dupa ce Craiova a avut 2-0 si 3-1) sau "Nu-l uitam pe Salomir// care-a pus Craiovei bir// De trei puncte ne-a privat// Si-a ramas un capiat".