Modelul Jordan (Katie Price) este “distrusa” din cauza ca baietelul ei, Harvey, in varsta de patru ani a suferit arsuri grave, informeaza managerul ei. Se pare ca, nefericita intamplare a avut loc in casa starului. Incidentul a avut loc cu cateva ore inainte de inceperea petrecerii de Revelion.

Potrivit dailymail.com, managerul lui Jordan, Claire Powell, a declarat: “Starea lui Harvey este stabila acum, dar asta este tot ce stiu. Nu am putut discuta mai mult cu Pete sau cu Katie deoarece se afla in permanenta cu cel mic. Sunt alaturi de el 24 din 24 de ore si au telefoanele inchise.

Nu stiu sa va spun cum s-a intamplat acest incident, dar mi-au transmis ca Harvey se afla in afara oricarui pericol acum. Sunt amadoi distrusi, dar trebuie sa fie puternici pentru Harvey.”

Cuplul a anulat petrecerea de Anul Nou si vacanta in Australia, dupa acest grav accident. Baiatul a fost dus de urgenta la spital si se afla la o sectie specializata in arsuri din Londra.

Nu este inca clar cum si unde Harvey, al carui tata este fotbalistul Dwight Yorke, a suferit arsurile.

Jordan, care a piedut o sarcina in luna iulie, este din nou insarcinata. Cuplul mai au impreuna un baietel in varsta de 18 luni, Junior.