Mircea Geoana a recunoscut in cadrul emisiunii "Stirea zilei" (Antena 3) ca PSD continua sa aiba datorii.

Social democratii isi vor desfasura si viitoarea campanie pentru alegerile parlamentare sustinand eliminarea cotei unice si impunerea unui impozit progresiv in functie de venituri, a mai declarat Mircea Geoana care crede ca i s-ar potrivi atat pozitia de presedinte al tarii cat si cea de prim-ministru.

Geoana crede ca prin numirea lui Ion Iliescu ca presedinte de onoare al PSD a fost un fapt pozitiv care a dus la un echilibru al raporturilor dintre generatii in partid.

Presedintele PSD s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Oprescu dupa ce a pierdut lupta pentru sefia PSD si de Adrian Nastase, dar l-a laudat pe Mitrea pentru modul in care a acceptat infrangerea de la Congres.

"Adrian Nastase a gresit fata de mine si fata de partid fiindca a incercat sa perpetueze o stare de competitie interna de care nu aveam nevoie niciunul dintre noi", a declarat Mircea Geoana care a precizat insa ca daca Nastase isi va rezolva problemele cu justitia, acesta va fi un castig pentru PSD si nu un concurent pentru el.

textul se actualizeaza