O garnitura de metrou a ramas blocata, miercuri dupa-amiaza, intre statiile Dristor si Muncii. Potrivit Realitatea TV, calatorii au coborat din tren si au mers pe jos, in tunel, pana la statia urmatoare, care se afla la mica distanta. Reprezentantii Metrorex sustin ca incidentul a fost provocat de o defectiune tehnica.

Gabriel Sburlan, director de exploatare la Metrorex a declarat, pentru Antena 3, ca unul dintre trenuri, de constructie noua, a ramas fara tensiune in zona de intrare in statia Dristor 2.

Nu exista victime, iar debarcarea calatorilor si transportul lor pana la urmatoarea statie s-a realizat in conditii de maxima siguranta.

Potrivit Antena 3, un alt incident s-a produs si la statia de la Gara de Nord. Pasagerii au fost anuntati ca trenul se retrage din motive tehnice, fara sa se ofere detalii suplimentare.

Un alt incident la metrou s-a produs la sfarsitul anului trecut, cand, tot la statia Dristor 2, o garnitura de metrou a deraiat. Cei aproximativ 150 de calatori au fost evacuati din vagoane si nu s-au inregistrat victime. In incident au fost implicate vagoane Astra.