Controversata relatie dintre parlamentarul britanic Lembit Opik si Gabriela Irimia, una dintre gemenele Cheeky Girls, a ajuns in Parlamentul de la Londra. Marti, liberal-democratul Opik si-a scandalizat colegii dupa ce le-a vorbit despre fete, in scurtul discurs rostit cu ocazia unei sesiuni la care a participat si premierul Tony Blair.

"Cu riscul de a fi considerat obraznic ("cheeky" in limba engleza, o aluzie evidenta la iubita sa), vreau sa multumesc colegilor din Camera Comunelor ca se bucura pentru mine", a remarcat el ironic. "Si as vrea sa precizez ca cealalta sora e inca disponibila", a adaugat el.

Comentariul lui Opik a fost de fapt un raspuns la glumele parlamentarilor laburisti, pe care el le considera rautacioase. Unii dintre ei au cantat "Who′s a cheeky boy?" cand acesta se pregatea sa vorbeasca. Indiferent ca sunt colegi de partid sau nu, majoritatea parlamentarilor s-au saturat de scandalul provocat de relatia lui Opik cu Gabriela.

Opik, catalogat drept vulgar

Aceasta relatie tine capul de afis al tabloidelor britanice inca

Lembit Opik le-a spus colegilor din parlament ca e foarte fericit de relatia cu Gabriela

de la sfarsitul anului trecut. Mai mult, comentariul a picat ca nuca-n perete, avand in vedere ca parlamentul dezbatea, printre altele, chestiunea Irakului, iar timpul dedicat fiecarui parlamentar e extrem de limitat. Unul dintre colegii lui Opik a remarcat: "La inceput (relatia, n.r.) a fost o gluma, acum a devenit o chestiune foarte incomoda pentru partid".

Opik a fost catalogat drept vulgar si risca sa-si piarda pozitia de purtator de cuvant al Liberal-Democratilor din Irlanda de nord. Parlamentarul nu se teme insa pentru cariera sa politica si traieste idila cu intensitate. Recent, prietenii au anuntat ca indragostitii au planuri de nunta, iar Gabriela sustine ca pasiunea pentru Opik creste asemenea ciupercilor.

Monica il vrea pe fiul lui Blair

Cealalta Cheeky, Monica (foto stanga), tinteste mai sus decat sora ei geamana. Ea a recunoscut ca suspina dupa Euan (foto dreapta), fiul premierului britanic Tony Blair, chiar daca acesta este cu doi ani mai mic. Cel putin asa sustine Gabriela. "Monica arde de nerabdare sa-l cunoasca pe Tony Blair, pentru ca il considera pe fiul lui, Euan, foarte dragut.

Cine stie ce va urma?", a povestit Gabriela, lasand sa se inteleaga ca o relatie intre cei doi nu este imposibila, o data ce gemenele "obraznice" intra in lumea buna.

Integral in Averea