Domeniul de la Balc al miliardarului Ion Tiriac va fi, incepind de astazi, teatrul unei noi partide de vinatoare organizate de fostul tenisman.

Partidele de vinatoare pe care omul de afaceri Ion Tiriac le organizeaza anual in luna ianuarie, pe domeniul sau de 11.500 de hectare din comuna bihoreana Balc, vor incepe astazi, cu participarea mai multor invitati de marca, printre care si pilotul de Formula 1 Ralf Schumacher.

Pe Aeroportul Oradea au aterizat aseara zece avioane private, care i-au adus pe invitatii lui Tiriac, oameni de afaceri si politicieni de prim rang din Germania, Austria, Italia si Spania, a declarat directorul de operatiuni al aeroportului, Teodor Pogaceanu, citat de MEDIAFAX.

Miliardarii Europei

Data fiind mediatizarea partidelor din anii precedenti, vinatoarea se desfasoara anul acesta in conditii de confidentialitate totala. Insarcinat de tatal sau cu primirea oaspetilor pe aeroportul oradean, Ion Ion Tiriac a refuzat sa faca presei orice fel de declaratie. Surse citate de MEDIAFAX au precizat insa ca printre invitatii din acest an ai miliardarului roman se numara si Ralf Schumacher.

Alaturi de acesta vor mai vina Rudolf Streicher, fost ministru austriac al finantelor, al industriei si al transporturilor, fost candidat prezidential, Wolfgang Porsche, mostenitorul companiei auto cu acelasi nume, Siegfried Wolf, presedintele companiei germane producatoare de componente auto Magna Europa, Franz Rauch, cel mai mare producator de sucuri naturale din Europa, Carlo Pesenti, magnat italian, presedintele consortiului Italcementi.

Integral in Cotidianul