Agentia de stiri Mediafax este prima institutie de presa din Romania care a primit certificatul de conformitate cu standardul international ISO 9001:2000, pentru sistemul de management al calitatii.

Certificarea a fost facuta de auditorul T"V Rheinland Romania. Procesul de implementare a sistemului de management al calitatii conform ISO (International Organization for Standardization) a fost finalizat la sfarsitul lunii iulie a anului trecut, iar auditarea a avut loc in noiembrie 2006.

Auditul extern arata ca Mediafax are o organizare interna eficienta si functioneaza in baza unor practici unitare care indeplinesc cerintele clientilor si respecta reglementarile aplicabile la nivelul standardelor internationale.

"Faptul ca de 15 ani suntem lideri in furnizarea de informatie pentru piata media din Romania vorbeste de la sine despre calitatea produselor si serviciilor noastre. Acest certificat reprezinta o recunoastere a preocuparii noastre permanente de a ne imbunatati produsele si serviciile", a spus Cristina Vulpe, directorul general al agentiei de presa Mediafax.

Istoric

Agentia a fost infiintata in 1991 si face parte din trustul de presa MediaPro. In prezent, agentia are peste 1.700 de clienti din mass-media, din sectorul public si cel de afaceri.

Mediafax ofera, printre altele, fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declaratii si interviuri, analize, comentarii, reportaje, servicii de monitorizare de presa si buletine informative specializate de domenii.

T"V Rheinland Romania este reprezentanta T"V Rheinland Group, unul dintre cele mai importante organisme internationale de certificare. Este prezent in 48 de tari, are 8.700 de angajati si realizeaza o cifra de afaceri anuala de peste 700 de milioane de euro.