Ros-albastrii vor incepe vanzarea biletelor pentru jocul cu Sevilla pe data de 22 ianuarie. Pretul tichetelor este de 30 de lei la peluze si ajunge la 300 de lei la fotolii. La tribuna a doua costul unui bilet este de 50 de lei, la tribuna intai ajunge la 100 de lei pentru ca la tribuna zero, un bilet sa valoreze 200 de lei.

Pana pe 31 ianuarie biletele se vor vinde numai abonatilor, ceilalti doritori urmand sa le poata cumpara de la 1 februarie. Fiecare persoana are dreptul de a lua doar doua bilete.

Steaua va intalni pe Sevilla pe 15 februarie pe teren propriu, returul fiind programat in Spania pe 22 februarie. Pana atunci Steaua va juca sase partide amicale. Primul, miercuri, in Italia, contra echipei de tineret a Sienei. Tot in cantonamentul din Italia, Steaua va intalni vineri formatia elvetiana FC Sion.

Intre 23 ianuarie si 6 februarie, trupa lui Cosmin Olaroiu va merge in Cipru pentru al doilea stagiu de pregatire al iernii. In Insula Afroditei, ros-albastrii si-au programat trei jocuri de pregatire, cu Metalurgs Liepajas (Letonia), FC Aarau (Elvetia) si Korona Kielce (Polonia).

La revenirea in tara, pe 7 februarie, Steaua va intalni nationala Republicii Moldova.