La doua saptamani de la termenul pronosticat initial de medici, 5 ianuarie, Monica Columbeanu s-a prezentat, ieri la pranz, la spitalul Universitar "Elias" in faza de debut de travaliu. Ea a fost insotita de miliardarul Irinel Columbeanu, care a asistat-o si in sala de nasteri, cot la cot cu doctorul Radu Vladareanu, seful sectiei de Obstetrica-Ginecologie. Monica a nascut la ora 19.53.

Monica a avut primele contractii marti seara, dar nu a anuntat medicii pentru ca "nu a vrut sa deranjeze". In timp ce sotia sa astepta sa fie anesteziata, Columbeanu a acceptat propunerea medicului de a taia cordonul ombilical al fiicei sale, Irina, desi a recunoscut ca nu stie exact daca va face fata momentului.

ora 12.15 - Monica si Irinel Columbeanu si-au facut aparitia la Spitalul Elias, cu doua ore mai devreme decat erau programati, pentru ca sotia miliardarului acuzase dureri inca de dimineata. Ei sunt primiti in cabinetul doctorului Radu Vladareanu, care ii face Monicai un prim consult.

16.00 - Monica intra din nou in consultatie, dupa care doctorul Vladareanu decide sa-i faca fisa de internare, hotarand ca nasterea va avea loc in cateva ore.

16.30 - Ignorand complet sfatul medicului de a consuma doar lichide, Monica ii cere lui Irinel Columbeanu sa comande ceva de mancare.

Miliardarul se conformeaza si trimite pe cineva sa-i aduca niste aripioare de la un fast-food.

17.15 - Irinel Columbeanu intra in transmisiune directa la postul B1TV, marturisind printre altele ca se teme ca fiica sa sa nu se incurce cu celelalte fetite nascute mai devreme. Omul de afaceri primise o uniforma medicala, urmand sa intre si el in sala de nasteri.

18.00 - Machiata, Monica astepta zambitoare marele eveniment. De pe patul din sala de nasteri, ea da calma un interviu, in timp ce asteapta sa se faca simtit efectul anesteziei epidurale.

19.30 - Irinel Columbeanu declara ca dilatatia a ajuns la 70 la suta, iar ultimele estimari arata ca bebelusul va avea peste 3 kg, chiar 3,600 kg. In salon, asistentele fac pariuri pe ora nasterii.

19.53 - Monica Columbeanu a nascut o fetita pe care o cheama Irina.

Integral in Averea