Logitech International a anuntat astazi cele mai bune rezultate pe trimestru dobandite vreodata, inregistrand profituri record. Este al 33-lea trimestru consecutiv de crestere a veniturilor cu valoare procentuala de doua unitati (peste 10%).

Vanzarile celui de-al treilea trimestru al anului fiscal 2007 s-au incheiat pe 31 decembrie 2006, ele fiind de 659 de milioane de dolari, mai mari cu 15 procente fata de cele 574 de milioane de dolari inregistrate in acelasi trimestru al anului fiscal trecut.

Cresterea procentuala a vanzarilor se imparte astfel - 19% in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, 14% in zona Americii si 2 % in Asia Pacific. Vanzarile au crescut pe aproape toate categoriile de produse cu accent pe produsele audio (crestere de 27%) si telecomenzi universale (crestere de 42%).

Compania a anuntat de asemenea tinte financiare preliminare de crestere a vanzarilor si veniturilor operationale cu 15 procente pentru anul fiscal 2008 ce se va incheia la 31 martie 2008.

Logitech este liderul mondial in periferice personale, inovatii in navigarea pe calculator, comunicatii pe Internet, muzica digitala, telecomenzi unversale, dispozitive wireless si periferice pentru gaming.

Infiintata in 1981, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA.