Agentia de media Brand Connection, membra a grupului international Interpublic, a castigat contul media Gallina Blanca, in urma unei licitatii la care au mai participat trei agentii specializate, si va asigura activitatile de media strategy & planning pentru acest brand, se arata intr-un comunicat al companiei.

Obiectivul Brand Connection este sa relanseze Gallina Blanca pe piata romaneasca, primul val al campaniei desfasurandu-se in perioada octombrie - noiembrie 2006.

Brand Connection, membra a grupului Interpublic, unul din cele mai mari holdinguri de marketing si comunicare din lume, are reprezentante in 20 de tari din intreaga lume. In Romania, compania s-a infiintat in anul 2005, iar in prezent are o echipa formata din 12 persoane.

Brand Connection Romania s-a infiintat in anul 2005, iar in prezent are o echipa formata din 12 profesionisti cu experienta in domeniul media. Portofoliul Brand Connection Romania mai include Asiban, Bucharest Distribution Park, Editura Maxam, Ideal Casa, The AdStore Advertising, Bramac, TNT, Boehringer Ingelheim, Elly Lilly, CSC Pharma.