Gigi Becali intentioneaza sa deschida un post de televiziune in urmatoarele luni.

Patronul Stelei a declarat pentru EVZ ca televiziunea urmeaza sa se numeasca Becali TV si ca a inceput deja constructia studiourilor, intr-o cladire din Baneasa.

Program de educatie crestina

"Va fi o televiziune de educatie crestina, cu slujbe religioase, dar si cu dezbateri cu oameni politici, istorici sau oameni de cultura", a declarat Becali pentru EVZ.

"Emisia TV va incepe cu "Tatal Nostru"", a spus Becali despre programul viitorului post TV. In grila, a continuat el, sunt incluse difuzarea slujbelor religioase, dar si emisiuni despre obiceiurile ortodoxe locale din Romania, vietile sfintilor, marii voievozi, suferinta preotilor in inchisorile comuniste si istoria partidelor politice.

De asemenea, filmele artistice prezentate se vor incadra in aceeasi tematica. Proiectul Becali TV urmareste si mese rotunde cu personalitati ale vietii politice si culturale. "Legatura dintre emisiuni este ca vreau sa imprim neamului romanesc morala crestina", a mai spus Gigi Becali.

Postul de televiziune nu are inca licenta de emisie. "Am inceput de anul trecut sa fac dosarul de licenta, dar mai trebuia sa iau o declaratie de la actionarii Steaua ca nu mai au mai mult de 20a intr-o alta televiziune", a declarat Becali.

El nu s-a hotarat inca daca va avea licenta pe numele lui sau pe cel al clubului Steaua. Proiectul, spune Becali, a fost facut de Silviu Prigoana. "Acum nu mai lucrez cu el", a afirmat Becali.