Razboiul dintre Alexandra Dinu si Adrian Mutu pentru custodia lui Mario si pensia de intretinere a acestuia a continuat, ieri, la Judecatoria Sector 2. Chiar daca lipsa fotbalistului din sala de judecata a dus la amanarea procesului, instanta a dispus verificarea salariului lui Mutu la clubul Fiorentina, urmand ca la termenul din 1 martie sa fie audiati cei doi parinti.

Initial, Mutu ceruse instantei reducerea pensiei de intretinere pentru fiul sau, Mario, care acum este de 2.500 de euro, dar si incredintarea copilului. Imediat, Alexandra a contraatacat si a cerut si ea marirea pensiei. Daca nu va avea castig de cauza in ceea ce priveste custodia copilului, Mutu poate obtine macar o micsorare a pensiei de intretinere.

Astfel de cereri se pot face atunci cand cresc nevoile minorilor, dar si veniturile celui in cauza. In speta, toate argumentele par a fi de partea fotbalistului. Mutu are acum o fetita, Adriana, iar salariul sau la Fiorentina e mult mai mic fata de cel pe care il avea cand evolua la Chelsea Londra.

La termenul de ieri a fost prezenta doar Alexandra, motiv pentru care judecatorii au amanat audierea celor doi.

"Vreau doar sa-mi intretin copilul, nu pe Alexandra si pe amantul ei. Pentru Mario imi dau si ochii din cap. Alexandra profita si vrea doar sa traiasca pe picior mare, eventual sa mai si stranga niste bani. Vrea sa se imbogateasca, nu sa intretina copilul", ne-a declarat Adrian prin intermediul avocatului sau, Florin Gatejan.

Tot prin reprezentantul sau, Mutu ii va cere explicatii Alexandrei pentru suma de 2.500 de euro pe care i-o trimite lunar. "Sunt aproape o suta de milioane de lei de care dispune fosta sotie, bani pe care trebuie sa-i justifice in intretinerea copilului. Si Adrian e curios sa vada cum cheltuieste Alexandra 2.500 de euro lunar", ne-a spus avocatul.

Integral in Averea