Scena politica este framantata de un nou scandal avandu-i in prim-plan pe Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. Nici o noutate. De aceasta data, tema este biletelul descris de Elena Udrea, care a fost trimis de premier lui Basescu in urma cu doi ani.

Intr-o declaratie de presa sustinuta miercuri seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu a spus ca prin biletel, Tariceanu ar fi vrut sa influienteze justitia. "Documentul nu este extrem de interesant, el, pur si simplu, pune o intrebare, dupa ce ma anunta ca-mi trimite un raport facut de Petromidia - daca as putea vorbi cu procurorii despre caz", a spus Basescu.

Dupa ce biletelul a fost facut public, Calin Popescu Tariceanu a declansat o serie de acuzatii la adresa presedintelui Traian Basescu.

Presedintele PC, Dan Voiculescu, ii sare primului ministru in ajutor si il acuza pe presedinte ca i-ar fi trimis fostului ministru al Economiei, Codrut Seres, o scrisoare prin care ii cerea sa intervina in favoarea unor grupuri de interese din jurul societatii Alro Slatina. Cotroceniul dezminte insa acuzele aduse de Dan Voiculescu, spunand ca aceasta “este o procedura uzuala”.