Chiar periplul biletelului - nu a fost intamplator. Era un moment extraordinar pentru PD sa arate ca nu se agata de ciolan si ca demnitatea si respectul fata de cei care l-au votat pe presedinte (nu pe ei!) sunt nediscutabile.

Din pacate pentru presedinte, a fost tradat. Dar nu acum, este tradat de cand importanti lideri din PD, de fapt, echipa de conducere a amusinat butoiul cu miere.

Videanu si Blaga au relatii extraordinare, si nu profesionale, cu Tariceanu si gasca lui. Rafuielile intre ei sunt de fatada, pentru ca ei beneficiaza de importante sume de bani, alocate prin bugetul de stat (cazul lui Blaga, Ion Oltean BENY ALEX SA, la Videanu, este o poveste mai... romantioasa).

Presedintele a pierdut pe mana celor in care avut incredere. Sa nu uite presedintele Basescu, ca Videanu si Blaga l-au tradat si pe Petre Roman.

Incercarile presedintelui de a o infiltra pe Elena Udrea in prezidiul de conducere al PD au avut finalitate, insa Udrea nu pare sa fie tolerata printre hienele batrane din PD. Unii dintre PD-isti sunt de 17 ani in politica si nu s-au ocupat cu altceva decat cu deturnari de bani publici, licitatii trucate, afaceri de tot felul. Cred ca sunt printre cei mai bogati oameni politici din Romania.

Concluzia mea este ca presedintele Romaniei a pierdut pe mana "prietenilor" sai: Videanu, Blaga si alti ministri si sforari din PD.

Boc nu intra in discutie pentru simplul fapt ca el nu conteaza oricum, cand vine vorba de decizii in cadrul partidului.

Boc da mesaje pe placul presedintelui, insa politica in partid nu o face el. Presedintele Romaniei ar trebui sa faca curatenie si in ograda cu oratanii a PD, pe care a neglijat-o pana a ajuns o cocina pestilentiala!

Vezi alte comentarii ale cititorilor