Mare supriza in competitia feminina - campioana de anul trecut, Amelie Mauresmo a fost eliminata de Lucie Safarova (6-4, 6-3 pentru jucatoarea ceha).

Un alt rezultat neasteptat: Svetlana Kuznetova a fost depasita de Shahar Peer (Israel): 6-4, 6-2.

Serena Williams a invins de o maniera convingatoare pe Jelena Jankovici (6-3, 6-2), intoarcerea jucatoarei americane fiind deja o amenintare serioasa pentru marile favorite.

MASCULIN

Liderul mondial Roger Federer a depasit opozitia ambitiosului Novak Djokovici - la 19 ani, sfert-finalist anul trecut la Roland Garros, Djokovici a produs o puternica impresie pina la intilnirea cu Federer.

Elvetianul s-a impus in trei seturi (6-2, 7-5, 6-3), iar victoria sa nu a fost pusa niciun moment in dubiu de jocul sirbului.

Andy Roddick a avut nevoie de 5 seturi pentru a-l depasi pe croatul Mario Ancici: 6-3, 3-6, 6-1, 5-7, 6-4.

Spaniolul Tommy Robredo l-a eliminat pe francezul Richard Gasquet: 6-4, 6-2, 3-6, 6-4.

Mardy Fish continua seria excelenta pe care a deschis-o cu eliminarea lui Ljubicici (in prima zi) si il invinge pe David Ferrer: 6-1, 7-6, 2-6, 7-5.

DUBLU

Andrei Pavel a parasit competitia in faza optimilor de finala. Pavel si partenerul sau, germanul Alexander Waske au fost eliminati de favoritii doi ai turneului, Jonas Bjorkman si Max Mirnii in doua seturi, scor 7-6, 6-4.